Bostonský terier ,cena????

Diskuze o jednotlivých psích plemenech

Bostonský terier ,cena????

Příspěvekod lleguan » pon 23. led 2012 13:07:27

Dobrý den nevím kam mám napsat,možná se vám můj dotaz bude zdát směšný a naivní ,hledám na internetu aktuální cenu Bostonského teriera s PP a nebo bez PP,(fenku) jedna chovatelka za ni chce 13 000kč,druhá zase 30 000kč mě se zdá toto rozpětí docela velké a předražené ,jsou zde chovatelé kteří mě mohou zdělit aktuální ceny tohoto plemene,hledám fenku pro radost a ne na výstavu,prostě mazlíka do domácnosti.Předem vám děkuji.
lleguan
 
Příspěvky: 1
Registrován: pon 23. led 2012 13:04:12

Re: Bostonský terier ,cena????

Příspěvekod OVČÍK555 » stř 25. led 2012 7:52:45

Dobrý den,

cena je docela předražená, ale zas s pp je boston lepší výte jakou bude mít povahu, ale i bez pp je dobrý akorát nevíte jaké choroby může zdědit a povahu taky nezjistíte no bez pp stojí okolo 2-5 tisíc a s pp okolo 7-15 tisíc.
OVČÍK555
 

Re: Bostonský terier ,cena????

Příspěvekod kačka » pon 21. kvě 2012 23:35:46

Bostonský teriér s PP stojí většinou fenka: 20-25tis. Pejsek v rozmezí 15-20 tis. Není to levné plemeno. Bez papírů se pohybují ceny kolem 10 tis. za psa.
kačka
 

Re: Bostonský terier ,cena????

Příspěvekod Návštěvník » ned 27. kvě 2012 23:33:04

prijde mi nenormalni,jake se delaji tajnosti a intriky kolem ceny bostonků,každej chce jen co nejvíc na nich vydělat,oficiálně nemáte šanci se po internetu cenu dozvědět,je to předražené,na to.že už to není ojedinělé plemeno jako před lety!ráda bych si ho pořídila pro radost,moc se mi líbí už leta,ale nemám šanci!bud vám řeknou šílenou pálku,nebo prodají levně ale nekvalit.psa,který má vady.když se ptám na možnost splátek,ani neodpoví,nebo naštvaně! přitom psi se mi v někt.případech ani moc nelřbí,baji hodně bílé barvy,a i takovou fenu nabízí za 22.tisíc!přitom původně byl boston s převažující černou plochou a bílá místa méně.
Návštěvník
 

Re: Bostonský terier ,cena????

Příspěvekod Návštěvník » ned 27. kvě 2012 23:42:00

když převažuje bílá a je po celých končetinách,skoro na celé hlavé,a ještě límec,je to moc a není to hezké,jsou na to přesná pravidla a proto se divím,že i takto "bílého psa prodávají tak draho"přijde mi,že se z bostona stal "VIP" pes jen pro vyvolené,aniž by mnohdy jeho exterier tomu odpovídal!
Návštěvník
 

Re: Bostonský terier ,cena????

Příspěvekod Návštěvník » pon 28. kvě 2012 0:30:53

tak jsem tedy zvčdavá,jestli se najde nějaký solidní chovatel časem,který umožní člověku s láskou ke psům koupit si kvalitní nepředražené štěně bud na aspon 2 až 3 splátky,nebo levně,pejska pro radost,ne na výstavy´!před časem jsem psala jedné chovatelce z Boršova u C.Budějovic a ptala se na možnost splácení pejska- vůbec mi neodpovčděla!a nyní nabízí 7měsíčního-už-psa,kterého se jí nepodařilo prodat!není to blbé?
Návštěvník
 

Re: Bostonský terier ,cena????

Příspěvekod Návštěvník » pon 28. kvě 2012 6:47:21

Lidičky,tak si počkáme ještě nějaký ten rok,než chovatelé pochopí,že někdy je méně více!Díky tomu,že si ho kupujou jen lidi s prachama,se z něj stává načinčané modní plemeno,v horším případě hračka pro děti podnikatelů,jen soutěží na výstavách a jeho chovatelé o to,kdo ho prodá za víc!!!
Návštěvník
 

Re: Bostonský terier ,cena????

Příspěvekod Návštěvník » pon 28. kvě 2012 7:01:37

už se mi přestává líbit!kdzž vidíte co z nějudělali,blbečka v oblečkua s trofejema!přitom v Americe je to sportovní pes pro celou rodinu,takže - je plno jiných pěkných ras,kterě jsou lepší než celý boston,nejsou dýchaviční,mají lep.vlastnosti a hlavně - nejsou předražení!A cenu určujeme my- zákazníci - pokud nebudete za takhle neskutečně drahé psy dávat peníze,bude se cena snižovat a pejsek se stane tím,kým je.
Návštěvník
 


Zpět na Psí plemena

cron