koupě psa ze zámoří

Diskuze o všem možném, co se nevešlo do ostatních témat

koupě psa ze zámoří

Příspěvekod BarboraPet » pon 17. bře 2014 20:08:12

Zdravím pejskaře,
naskytla se nám možnost koupě štěněte Sibiřského huskyho,
který by nám byl letadlem přepraven z Velké Británie. Ještě nemám přesné info o tom, jak by vše probíhalo. Jediné, co mi paní zatím napsala je to, že bychom zaplatili pouze expediční poplatek, což činí nějakých 3,5 tisíce KČ.
Nejedná se o pejska s PP.
Máte s tímto někdo zkušenost? Jak ten celkový proces probíhá? Jedinou podmínku jsme uvedli, to, že psa zaplatíme až potom, co ho uvidíme, aby nám nebyla zaslána prázdná bedna.
Prosím nemám zájem o komentáře typu (když si koupíš psa bez PP podporuješ množitele atd. Hold někdo není schopný pochopit to, že ta zvířata nemohou za to, že nemají průkazy původu, a že někdo nemá přes x tisíc na papírového psa)
Díky za rady!
BarboraPet
 

Re: koupě psa ze zámoří

Příspěvekod marketa » stř 19. bře 2014 21:06:34

Dobry de,zkoušeli jsme to taky,ale nakonec jsme od toho odstoupili,táhlo se to totiž dlouho,neustále emaly a nic..nevím,nešla bych raději do toho
marketa
 

Re: koupě psa ze zámoří

Příspěvekod Jarda II. » úte 25. bře 2014 1:25:13

dobrý den,
byl bych opatrný kvůlil možnému podvodu. Pokud nemáte zdroj vyloženě ověřený od někoho známého, tak buďte opatrná. Částka se zdá být na první pohled nízká, ale to je právě kvůli tomu, že předpokládají, že to nikdo kvůli těm penězům nebude řešit.
Ale samozřejmě to nemusí být tento případ.
Jarda II.
 


Zpět na Všeobecná diskuze

cron