někdo nam chce otrávit psa

Diskuze o jednotlivých psích plemenech

někdo nam chce otrávit psa

Příspěvekod kesaa » pon 13. úno 2012 14:29:45

Dobrý den,
moc prosím hlavně o vaše názory a snad i typ na možnost řešení problému. Máme ročního ovčáka,je to pes venkovní,má boudu a už asi půl roku otřesně vyje jakmile odejdu z domu. ještě horší je to když odejdu s naším druhým psem který je bytový (tam to chápu,že je mu ot asi líto). Ze začátku to vůbec nedělal,ale ted je to nesnesitelný,slyším ho když už jsem daleko od domu. udělala jsem chybu asi v tom,že jsem nechtěla aby byl jako jiní hafani zavření na dvorku- chodí 3x denně na procházky, i když je to dost náročné s malým prckem v kočárku a dvěma hafany, presto to dělám,protože chci aby měl všechno.Ted ovšem se nemůžu nikam hnout.
Lidí si ze začátku stěžovali- sousedé. A před měsícem jsem na dvoře objevila zbytky čehosi,nevím co to bylo, ale pes celý den zvracel a já myslela,že to nerozchodí. nakonec všechno dobře dopadlo a já trnu kdy to tak neskončí.
takové ty fígle jako počihat si až začne výt a okřihnout ho nefungují, barák máme umístěný tak, že nejde adejít kousek aby mě neviděl, také jsem doma převážně sama takže nejde to udělat ani tak, že by muž byl doma a okřikl ho. navíc měl již jeden ep. záchvat takže použití protištěkacího obojku bych neriskla, kromě toho že se mi to příči.
máme ho rádi a i přesto, že není zrovna zatím hodný a na naše dítě je hodný,ale mám strach že ho fakt někdo otrávi, proto nas už napadlo ho někomu dát. a to je to co si zase neumím představit. Jednou mám psa a nemůžu ho jen tak dát na druhé straně mám riskovat,že mu někdo něco udělá?
Nemůže být v bytě, není absolutně čistotný,dokonce nepochopil doted i to že chodí pravidelně ven a potřebu vykonávat tam,ale to neřeším, přece jen pro něj je venku i na dvoře.
Fakt nevím co mám dělat. prosím moc o radu
kesaa
 

Zpět na Psí plemena

cron