Operace + úraz

Zdraví, nemoci a správná strava pro pejsky

Operace + úraz

Příspěvekod Michal » pát 01. lis 2013 16:27:14

Před rokem měl můj pejsek rakovinový nádor na zádech a docela jsem se prohl, když jsem měl za operaci zaplatit bezmála 15 tis. Kč. Samozřejmě jsem se nerozmýšlel a zaplatil to, protože je to můj pes, kterého mám rád. Teprve potom jsem začal zjišťovat jestli je možné pojištění psů, protože platit někdy v budoucnu podobný účet by bylo hodně těžký, protože moje výplata není nijak veliká. Před pár měsíci jsem si nakonec sjednal pojištění svého pejska a udělal jsem jedno z mála dobrých rozhodnutí, protože tomu mému "volovi" se podařilo spadnout do díry a utrhnout si vaz pravý nohy a ještě si pochroumat kloub druhý nohy a za léčení jsem nakonec zaplatil 20 tis. Kč, ale pojišťovna mi to celý (až na spoluúčast) proplatila. To jsem byl rád, protože bych si na to asi musel půjčit. Proto se chci podělit o tyto moje zkušenosti, protože když by mě někdo před rakovinovým nádorem řekl, abych si pojistil pejska, tak bych mu řekl, že se zbláznil, ale chybami jsem se poučil. Není dobré některé věci odkládat až na to dobu, kdy bude pozdě !!! Michal
Michal
 

Re: Operace + úraz

Příspěvekod Petr » pon 04. lis 2013 9:47:02

Už dlouhou dobu jsem přemýšlel, že svého psa nechám pojistit na úraz a nemoc, ale nějak jsem nevěděl jak a kde. Podíval jsem se na ten tvůj odkaz a mají dobrý srovnání limitů a cen od několika pojišťoven. Dá se v tom dobře vyznat a asi si nějakou variantu vyberu. Díky
Petr
 

Re: Operace + úraz

Příspěvekod Jana » stř 08. led 2014 23:10:42

V září jsem si uzavřela pojištění na svého ročního labradora a za měsíc a půl si utrhl ramenní vaz. Celková léčba mě vyšla na skoro 20 tisíc a byla jsem mile překvapena, když mi to vše pojišťovna uhradila.
Jana
 

Re: Operace + úraz

Příspěvekod Magda » sob 29. bře 2014 23:28:41

Na začátku roku jsem si své broučka pojistila a před několika týdny měl úraz s okem. Na státní veterině mu oko operovali a naštěstí vše dopadlo dobře. Na pojišťovnu jsem poslala účty a oni mě vše bez problému zaplatili. Jsem s pojišťovnou spokojená.
Magda
 

Re: Operace + úraz

Příspěvekod Viktor » pon 17. lis 2014 20:22:58

Zdravím, po přečtení příspěvků jsem se rozhodl pejska také pojistit a bylo to za 5 minut 12, protože měsíc na to měl úraz a byl jsem mile překvapen, že to pojišťovna zaplatila.
Viktor
 


Zpět na Zdraví a výživa

cron