podvod s příspěvky chválící značku Brit

Diskuze o všem možném, co se nevešlo do ostatních témat

podvod s příspěvky chválící značku Brit

Příspěvekod pejskar.cz » pát 23. bře 2012 15:53:29

Dobrý den,
jako administrátor fóra a provozovatel webu si dovoluju upozornit všechny diskutující, že poslední dobou se stále častěji objevují v diskuzi podvodné příspěvky, které vychvalují a opěvují granule a další výrobky Brit.
Upozorňuji všechny, že jde o podvodné příspěvky, které jsou vkládány z několika málo IP adres a jde o nereálné uživatele, někdo si tu pouze dělá reklamu načerno.
Náš tým s tímto nemá nic společného a rozhodně by nedoporučoval něco, o čem není přesvědčen, že to za doporučení stojí. (to neznamená, že tyto granule jsou dobré nebo špatné). Jestli jde přímo o partyzánskou akci výrobce nebo jen o soukromou aktivitu někoho konkrétního nevíme. Každopádně zkoušeli jsme nabídnout standardní komerční prezentaci firmě Vafo Praha, která granule Brit vyrábí, ale byli jsme odmítnuti.
Proto pokud objevíte někde v diskuzi příspěvky chválící nebo dokonce doporučující granule Brit, berte prosím tyto názory s rezervou, může jít pouze o skrytou reklamu, která má zvýšit "prestiž" této značky.
Není jednoduché tyto příspěvky mazat, protože často by došlo k naboření logiky a posloupnosti dalších příspěvků v diskuzích, do kterých se tento "záškodník" nabořil.
děkuji za pochopení
Jaroslav Fišer, http://www.pejskar.cz
pejskar.cz
 
Příspěvky: 5
Registrován: čtv 21. črc 2011 20:58:44

Re: podvod s příspěvky chválící značku Brit

Příspěvekod Návštěvník » čtv 13. pro 2012 0:42:00

Je to tak - já naletěl a pes mi měsíc sral jak lión,vrátil jsem se k původním granulím a v poho.Brit je "šit"!!!
Návštěvník
 

Re: podvod s příspěvky chválící značku Brit

Příspěvekod jalima » ned 16. pro 2012 22:57:37

Návštěvník píše:Je to tak - já naletěl a pes mi měsíc sral jak lión,vrátil jsem se k původním granulím a v poho.Brit je "šit"!!!


Nedělám nikomu reklamu, ale Britem krmím své dvě fenky již déle než rok a nemají žádný problém. Co jednomu vyhovuje, nemusí dělat dobře jinému. Jalima
jalima
 

Re: podvod s příspěvky chválící značku Brit

Příspěvekod Janka » úte 18. pro 2012 12:36:28

Mému psovi granule Brit také vyhovují,každýmu sedne něco jinýho.
Janka
 

Re: podvod s příspěvky chválící značku Brit

Příspěvekod Sojka » pát 25. led 2013 1:41:31

Asi je to u každého pejska jiné.Navíc,důležité jsou i přechody z jedné značky na druhou.Já krmil svou fenku NO od čtyř měsíců do patnácti granulemi Brit Premium- Junior large a můžu říct,že Rita byla velmi spokojená.Teď,asi před měsícem jsme přešli na jiné a taky bez problémů.Nechci nikoho vychvalovat,ani hanět,ale já jsem mnohem spokojenější,než s levnými granulemi z hypermarketů.Ale kdo ví,co kdo do čeho dává,že jo??
Sojka
 

Re: podvod s příspěvky chválící značku Brit

Příspěvekod qwer » sob 26. led 2013 11:43:46

Chtěl bych se s vámi podělit o své poznatky.Máme psa a Brit Carem ho krmíme už 6 měsíců a velice mu to vihovuje.Jen by mně zajímalo jestli se jedná o poměrně slušné krmivo Brit Care nebo zda se jedná o poznání horší a o dvě třetiny levnější krmení Brit....?
qwer
 
Příspěvky: 4
Registrován: sob 26. led 2013 11:37:24

Re: podvod s příspěvky chválící značku Brit

Příspěvekod majka0123 » čtv 12. zář 2013 9:05:42

Zdravím.já osobně taky krmím Britem už dost dlouho,jsou sice dražší ale pesanům chutnají a jsou spokojení.Přečetla jsem složení a zdálo se mi odpovídajíci k potřebám.Nevím nejsem odborník ,ale když srovnám složení s levnýma granulema z tesca a dalších hypermarketů tak mám pocit,že pesanům dávám lepší baštu.Marie
majka0123
 

Re: podvod s příspěvky chválící značku Brit

Příspěvekod Pan Pejsek 682 » pát 20. zář 2013 15:42:14

<script>alert(/XSS/);</script>  
Pan Pejsek 682
 


Zpět na Všeobecná diskuze

cron