Poraďte mi prosím.. Jack russell teriér?

Diskuze o jednotlivých psích plemenech

Poraďte mi prosím.. Jack russell teriér?

Příspěvekod Luss » stř 11. črc 2012 23:18:26

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat..chci si pořídit pejska a vážně jsem přemýšlela o Jack russell teriér. Ale všichni mi ho rozmlouvají že je tvrdohlavý, takže těžké ho naučit pokynům. Kouše doma boty a dělá vylomeniny. Říkají že budu nešťastná co všechno bude provádět.
Proto prosím o radu těch co tyto pejsky mají, ale i těch co nemají a poradí mi i jiné malé rasy..protože už si nejsem jistá jestli jack russell teriér bude dobrá volba.
Děkuji
Luss
 

Re: Poraďte mi prosím.. Jack russell teriér?

Příspěvekod bedulasvandova » čtv 12. črc 2012 19:41:12

chvíli si užijete jeho temperamentu, po hárání se zklidní, po připuštění je přítulná, je ji jeden rok, bude mít štěňata, pokud byste měla zájem
bedulasvandova
 

Re: Poraďte mi prosím.. Jack russell teriér?

Příspěvekod matysek » pát 13. črc 2012 16:43:30

mame taky jack russel teriera-MATYSKA.Ataky sem dost vahala jestli jo nebo ne...ted mu je 8 mesicu.tvrdohlavy je-to je pravda,ale hravou formou ho vlastne ucim -sednou,cekat,pomalu,vlastne delam to tak ,ze on to dela sam.rozkousal jen nabijecku na telefon a 1 backory!!!!co si myslim by udelalo skoro kazdy stene.obcas zazlobi,ne moc.hodne si s nim povidame a myslim si ze rozumi i podle vysky hlasu-jestli je to dpbre nebo spatne.po vychazce padne unavou a spi 2 hodiny.jen je naucen na mne-jse doma a tak kdyz jdu do obchodu-breci-zaviji u dveri.hodne se navazal na mne-ted se uci jak zustat sam doma-ale pomalu po pul hodine a jde to.LUMPIKA BY SME NEDALI ZA NIC NA SVETE....
matysek
 

Re: Poraďte mi prosím.. Jack russell teriér?

Příspěvekod Reendysek » sob 14. črc 2012 20:19:13

Jack je nádherný pejsek se smyslem pro hravost. Pořídili jsem si fenečku před dvěma lety a je to náš mazlík. Je pravda, že ze začátku byla hodně temperamentní a tvrdohlavá ale chvíle trpělivosti a věnování se jí, se z ní stal jak domácí, tak hlídací zahradní pejsek, který je úžasný společník.
Jack má své nevýhody jako je třeba temperament, ale na druhou stranu je to daleko lepší kamarád než třeba Retriver. Jack je v dospělosti čipera, pořád na nohou, naše je úžasná k dětem, nemůžu si ztěžovat. Jsem ráda, že jsem si tohohle pejska pořídila a nikdy bych neměnila jen kvůli pohodlnosti nebo jednomu roztrhanému páru bot.
Reendysek
 


Zpět na Psí plemena

cron