Může pes uhynout z důvodu přežrání granulí
• Stránka 1 z 2 • 1, 2
Může pes uhynout z důvodu přežrání granulí
Může pes uhynout z důvodu přežrání granulí pokud se například dostane k velkému množství byl by schopen sežrat toho množství tolik, které by mu mohlo ublížit popříbadě způsobit smrt. Mám granule v garáži v pytli a pokud by ho převrhl mohlo by se to stát a nebo pocítí že má dost ?
- jarafa
Re: Může pes uhynout z důvodu přežrání granulí
Pes pozná kdy má dost.Pokud by se náhodou přežral tak se vyzvrací a je to v klidu.Nebezpečí hrozí jen pokud trpí mentální poruchou. :-)
- karlos
Záleží na žravosti psa. Někteří tedy rozhodně nepřestanou dokud to jen trochu jde. Vím o případech psů, kteří dokázali spořádat obrovské množství a uhnali si pořádný břichabol. Nezvraceli, měli spíš koliku. U některých psů by mohlo dojít i k torzi žaludku. Já bych tedy žravého psa s pytlem granulí o samotě nenechávala. Na větší množství granulí je šikovné mít dobře uzavíratelný box.
- Betty
Doporučíte mi kvalitní granule, které jsou příznivé pro zažívání u pejska?
- Lucie.luc
Důležité je obsahu granulí. Snažím se vybírat granule, kde je plno masa. Můj pes miluje kuřecí granule. Nikdy v misce nic nenechává, a to i kdyby měl prasknout. Nebo takhle mi to občas přijde.
- Andy
Od které značky kupujete pro psa granule? také bych je asi vyzkoušela...
- Lucie.luc
Mohu doporučit dobré granule ( náš pes to potvrdí) od značky Brit, jsou cenově dost dobré a plné masa https://profizoo.cz/eshop/psi/krmivo/gr ... lt-l-15-kg?
- Andy
Thanks for sharing the information ..
- johnwals
Taking essay typer help for your homework from allassignmenthelp.com is completely legit and in fact also very resourceful.
- Jacobliam12
• Stránka 1 z 2 • 1, 2