Špatná narkoza- zničené ledviny?

Zdraví, nemoci a správná strava pro pejsky

Špatná narkoza- zničené ledviny?

Příspěvekod ŠtěpánkaN » čtv 27. lis 2014 9:49:32

Dobrý den, mám skoro dvouletého bígla a před asi 3 měsíci jsme ho nechali vykastrovat.(Veterinář řekl,že i když dostal správnou dávku narkozy tak se Charlie ve 3/4 zákroku probudil.)
Po kastraci dostal antibiotika na hojení a všechno bylo ok. Po dobrání antibiotik začal Charlie hodně pít a tím i často čůrat. U stejného veterináře, který prováděl kastraci jsme tedy nechali udělat močový sediment a sono.V močovém sedimentu se nacházely prý nějaké válcové bakterie a při sonu nám veterinář řekl, že na tak mladého psa má ledviny špatné (padlo i slovo zdeformované).Dostaly jsme tedy antibiotika s tím, že po dobrání uděláme opět sediment a uvidíme jak to pomáhá.Jenže několik dní před dobráním léky přestali účinkovat a tak jsme šli na veterinu znovu.Udělali jsme sediment a zjistili jsme,že je to o trochu lepší než na úplném začátku. Dostaly jsme tedy jiný druh antibiotik (prý o dost silnější), který opět před dobráním přestal účinkovat. Veterinář mi ještě nabídl dietu v podobě granulí.
Při dotazu čím by to mohlo být mi bylo řečeno, že je možné že se někde otrávil,nebo to může být i dědičné.
Ptala jsem se na zdravotní problémy jeho rodičů i sourozenců a všichni jsou zdraví.
Nedávno mi ale známý říkal, že jeho fence při kastraci neudělali krevní testy, dali jí špatnou narkozu a tím pejskovi zničili ledviny.
Chci se zeptat jestli je možné aby to byl i případ mého psa a jak mám dále postupovat.Velice děkuji
ŠtěpánkaN
 

Re: Špatná narkoza- zničené ledviny?

Příspěvekod ivana » stř 18. lis 2015 17:17:32

Jak jste postupovali ? Nám se to stalo také.
ivana
 


Zpět na Zdraví a výživa

cron