Stafford vs.miminko

Diskuze o jednotlivých psích plemenech

Stafford vs.miminko

Příspěvekod Klarinka » pon 20. úno 2012 15:21:50

Ahoj,budeme se s přítelem stěhovat do nového domečku a chceme už hrozně dlouho staffordíka, samozřejmě, že pak přijde na řadu i otázka miminka(v dohledné době 2-3let) máte někdo zkušenosti? Pořídit si nejdřív hafana a pak mimčo?Moc díky za rady:)
Klarinka
 

Re: Stafford vs.miminko

Příspěvekod IVííí » pon 20. úno 2012 17:44:28

Měli by jste si nejdříve pořídit staforda a vycvičit ho a poté to miminko.
Můj stryc má staforda se kterým to také tak udělali ale zase na druhou stranu musíte přistupovat opatrně např. můj strýc vozil z porodnice plenky aby si pes zviknul na nový pach.
IVííí
 

Re: Stafford vs.miminko

Příspěvekod makhinka » úte 17. črc 2012 0:27:14

To co napsala Ivíí je naprostá krávovina...stačí se podívat na net a všude vidíte, že stafordi děti milují..!! a myslím si,že je nejlepší, když se narodí dítě, pořídit si štěně...pes bude vyrůstat od malička s dítětem a bude na něj zvyklé..ne že první vychovat psa a pak mít dítě..no to je názor toto...je to jen zvíře a logicky by pak žárlilo na to dítě, protože do té doby měl všechnu pozornost pes a pak by se musel o ni dělit... No nevím...zkušenosti mám takové...
makhinka
 

Re: Stafford vs.miminko

Příspěvekod T0ny » čtv 19. črc 2012 14:59:30

Já si myslím, že klasický staford má děti obecně rád, ale je to čistě o zkuženostech a vnímání psa. Někdy psi nemají rádi děti, protože jsou tak trochu nevypočitatelná.
T0ny
 

Re: Stafford vs.miminko

Příspěvekod zcekynskehodvora » pon 23. črc 2012 10:24:28

Staford je k dětem jako stvořený ,záleží jen na přístupu majitele.Nikdy nesmíte psa od dítěte odhánět ,nesmí se cítit ponížený.Bude vám dítě hlídat lépe jako chůvička,-)
zcekynskehodvora
 


Zpět na Psí plemena

cron