Hypoalergenní granule

Zdraví, nemoci a správná strava pro pejsky

Hypoalergenní granule

Příspěvekod Ditta8 » pon 14. led 2019 16:10:37

Ahoj, vím, že je to poměrně často řešené téma, každopádně bych moc potřebovala poradit s konkrétní situací, tak to zkusím tady… koupili jsme si s přítelem pejska a bohužel máme problém s krmením, nesedly mu teď druhé granulky po sobě - vždycky měl pak průjem, měl trochu citlivé bříško i na dotek atp., takže bych potřebovala najít nějaké opravdu hypoalergenní nebo jednoduše granule, které by v takto citlivém bříšku nedělaly paseku. Víte někdo o něčem takovém, co máte nejlépe opravdu vyzkoušené?
Ditta8
 

Re: Hypoalergenní granule

Příspěvekod Paja127 » úte 15. led 2019 21:36:06

Zdravím, a čím jste krmili do teď? :-) Na tom taky dost záleží, jestli to totiž byly nějaké obyč. Supermarketovky, tak se tolik není čemu divit, jelikž ty opravdu nemají moc dobré složení a ne každému pejskovi to tím pádem dělá dobře…
Paja127
 

Re: Hypoalergenní granule

Příspěvekod Rišo L. » stř 16. led 2019 20:37:57

S tímhle jsme s jedním naším pejskem taky bojovali, můj tip je asi neměnit do budoucna přes příliš granulí. Pokud mu nějaké vyloženě nesednou, je to v pořádku, každopádně my jsme s manželkou např. dělali tu chybu, že jsme pejskovu bříšku a zažívání v podstatě ani nedali šanci, aby se s novými granulemi srovnali a když měl jednou průjem, hned jsme to brali jako chybu granulí a měli jsme pocit, že mu nic nesedí..., tak pozor na to, po pár dnech se tělíčko většinou srovná! :))
Rišo L.
 

Re: Hypoalergenní granule

Příspěvekod terkaterča » pát 18. led 2019 18:11:37

Ahoj, my máme doma borderku a krmíme ji od mala granulkama Brit Care. Mají spoustu druhů, od štěněcích až po různé dospělácké varianty, hypoalergenní, podle konkrétních potřeb psa atp., tak si člověk může vybrat, co jeho miláčkovi padne na míru. :) Pro nás jednička!
terkaterča
 


Zpět na Zdraví a výživa

cron