Kde sehnat psa???

Chovatelské stanice, domácí chov, postřehy, rady

Kde sehnat psa???

Příspěvekod Milovnice psů » ned 19. úno 2012 16:09:00

Dobrý den vážení pejskaři. Je mi 11 let, a jako všichni v tomto věku si moc přeju psa. Mám už vybrané plemeno, souhlas rodičů všechno pročtené a tak dále a tak dále... Jediným problémem je, že nevím, kde vybrané plemeno psa koupit. Tímto psem je kromfohrländer a nikde nejsou žádné inzeráty, internet mi neumí vyhledat ani žádnou chovnou stanici těchto psíků. Poraďte mi prosím, kde koupit toto milé a živé plemeno, protože nemám žádného známého který by měl s tímto plemenem zkušenosti a věděl by, kde ho sehnat. Děkuji vaš Milovnice psů alias Návštěvník.
Milovnice psů
 

Re: Kde sehnat psa???

Příspěvekod Juliett » pát 01. čer 2012 15:24:18

Ahoj,
to je moc hezké, že si si vybrala zrovna toto plemeno. Sama jednoho Kromfohrländera vlastním. Ï já se zajímala, zda-li bych nenašla nějakou chövnou stanici.. Takové štěstí jsem neměla... Všechny nabídky, které mi vyjely ve vyhledávači pocházely ze zahraničí.. Nejvíce z Německa, odkud také pochází... Dále pak třeba Rakouskou atd.. Moc mě mrzí, že jsem ti nijak nepomohla. :( Moc ti držím palečky, aby se ti splnil Tvůj sen.
Měj se moc hezky, Juliet
Juliett
 

Re: Kde sehnat psa???

Příspěvekod Patrik444 » pon 24. srp 2020 16:13:42

Chtěl bych pořídit našemu synovi pejska. Vím, že se o něj ještě kompletně nepostará a já jsem psa nikdy neměl. Proto bych potřeboval vědět, jak krmit psa? Stačí jednou denně? a co je pro psa nejlepší?
Patrik444
 

Re: Kde sehnat psa???

Příspěvekod Milan25 » pon 24. srp 2020 16:39:25

Krmíme už roky našeho psa jednou denně, a to vždy večer. Hlídám, aby měl pořád v misce vodu. Zvláště teď v tom horku. Jinak ještě teda sem tam dostane nějaký menší pamlsek, ale to se snažíme nepřehánět.
Milan25
 

Re: Kde sehnat psa???

Příspěvekod Patrik444 » úte 25. srp 2020 12:48:53

Také to nechci přehánět s pamlsky, a proto i hledám kvalitní krmivo. Kde ho kupujete vy?
Patrik444
 

Re: Kde sehnat psa???

Příspěvekod Milan25 » úte 25. srp 2020 13:05:21

Z vlastních zkušeností doporučuji krmivo Brit. Mám s tím dobrou zkušenost, dělají kvalitní krmivo, které je plné živin. Dělají i pamlsky, které jsou zdravé. Můžete si koupit i konzervy, které obsahují jen jeden protein. Ty jsou vhodné pro psa, který má horší zažívání.
Milan25
 


Zpět na Chovatelství

cron