krev ve stolici

Zdraví, nemoci a správná strava pro pejsky

krev ve stolici

Příspěvekod lukacova39 » úte 13. pro 2011 13:46:20

Dobrý den, chtěla bych se poradit: mám doma měsíční štěnátko-kříženec, normálně už chodí i pije samo, dříve jsem ho krmila stříkačkou, jelikož mu fena nedávala pít.l nyní ale často zvrací, stoli po tom co to vykoná mám pak takový jako rosol a nyní už i krev, dnes jeho stolice byla jako tenoučké průhledné provázky...poradíte mi co sním a co mu mohu už dávat k jídlu?
lukacova39
 

Re: krev ve stolici

Příspěvekod Mauglí » pon 26. pro 2011 18:15:02

lukacova39 píše:Dobrý den, chtěla bych se poradit: mám doma měsíční štěnátko-kříženec, normálně už chodí i pije samo, dříve jsem ho krmila stříkačkou, jelikož mu fena nedávala pít.l nyní ale často zvrací, stoli po tom co to vykoná mám pak takový jako rosol a nyní už i krev, dnes jeho stolice byla jako tenoučké průhledné provázky...poradíte mi co sním a co mu mohu už dávat k jídlu?

ahojky to muže bit ruže napřiklat čeho to muže bit ale určitě bžž rači veterinaři diš je tak malinky muže tobit klidně že mu nesedlo jidlo strava co mu davaš joko to mleko sou spečialní mlička určena pro štěnatka coš veterinař i poradí take to muže bit i jinich duvodu.Muj bafan má 5let a ten začal mit take problem se stolici i krev a to bilo z granul ktere mu vubec nedělali dobře ted má jine kvalitni a už je bez problemu.Opravdu rači diš je tak malinke veterinaře jo a vlasně cosi mu davala jist ? jake mličko ? a jake baštu nebo mličko má mit na dokrmovaní specialní štěneci a to je nejlepší poradit jakí druh veterinařem.
Mauglí
 

Re: krev ve stolici

Příspěvekod Stacho » pon 26. pro 2011 19:19:33

Dobrý den,
moje štěňátko mělo tytéž příznaky. Nejlepší je vzít stolici a zajít na veterinu. Tam zjistili že má girardie- (žirardie). Spravily to 3 tablety Biseptolu rozdělené na polovinu a 3x denně 1/2 tablety. Ale stejně bych raději zašel k lékaři.
Stacho
 

Re: krev ve stolici

Příspěvekod Stacho » pon 26. pro 2011 19:23:50

Na jídlo jen rýži,dostatek vody - nesmí dojít k dehydrataci. Na palec trochu medu a dát na horní patro.
Stacho
 


Zpět na Zdraví a výživa