Labradorský retrívr

Diskuze o jednotlivých psích plemenech

RE: krmení

Příspěvekod Sparviero » pát 07. kvě 2010 20:36:19

Dobrý večer.
Lépe než ve Zverimexu Vám poradi veterinář. V obchodě jde především o kšeft. Hlavně nedělejte z potravy pro Vašeho psa velkou vědu. Důležité prvky pro správný vývoj psa jsou zpravidla obsaženy ve všech na trhu nabízených potravách. Přidávám : Dobrá-správná a pravidelná potrava-dostatek čisté čerstvé vody - a HLAVNĚ DOSTATEK POHYBU , nejlépe venku v přírodě.
Sparviero

Příspěvekod Lucie » pon 10. kvě 2010 9:14:05

Děkuji za odpovědi. Asi jí budu krmit potravou pro štěňata do 2 let. A pohybu má můj pejsek dostatek. Ráno chodíme do lesoparku na 1 - 2 hodiny a večer to samé. Mezitím jde s dcerou, ale jen na chvilku. Ale tak je to asi vždycky, když děti chtějí psa. Zůstalo to na mě, ale jsem moc ráda že Malvínu máme a strašně ráda s ní chodím ven. Mějte se všichni příznivci psů hezky. Lucka
Lucie

Příspěvekod Sparviero » pon 10. kvě 2010 9:30:22

Dobrý den.
Věřte,že Vaše MALVÍNA ví že ji máte ráda
a přeji Vám oběma šťastný život.
Sparviero

RE:

Příspěvekod Tereza » stř 12. kvě 2010 16:08:15

hele já to svámi nebudu řešit... prostě je to hnusný zvíře (spíš stvůra) ale když vy to nechápete tak to je holt problém! Většina lidí co má labradora vypadají jako oni sami, takže já se sváma nehodlám srovnávat! a rači bych ani nechtěla vidět jak vipadáte... pusu plnou kecí máte dost ale zkušenosti se psy vůbec!Až jednou budte mít psí útulek jako já tak se smnou přijďte promluvit kdo má zkušenost se psy!!
Tereza

RE: Kulhání

Příspěvekod Návštěvník » pon 17. kvě 2010 21:51:27

Ahoj,taky mám zkušenost s řadou operací,vyšetření a rentgenu,léků a hlavně vítr v peněžence,chtěla bych vám poradit,co mi poradila kamarádka,ať hned pojistím pejska u poj. Slávia http://www.slavia-pojistovna.cz/pojisteni-psu-kocek ,která mi v budoucnu pomůže tenhle problém vyřešit a tak jsem to udělala a jednu operaci nám už vyplatila,takže místo trápení o pejska,starostí o finance atd... nám zbyla jen ta starost o pejska,která už také mizí,pomalu a jistě se uzdravuje:-)
Návštěvník

vítr v peněžence za mazlíčka

Příspěvekod Monča a Bonny » pon 17. kvě 2010 21:54:06

Ahoj,taky mám zkušenost s řadou operací,vyšetření a rentgenu,léků a hlavně vítr v peněžence,chtěla bych vám poradit,co mi poradila kamarádka,ať hned pojistím pejska u poj. Slávia http://www.slavia-pojistovna.cz/pojisteni-psu-kocek ,která mi v budoucnu pomůže tenhle problém vyřešit a tak jsem to udělala a jednu operaci nám už vyplatila,takže místo trápení o pejska,starostí o finance atd... nám zbyla jen ta starost o pejska,která už také mizí,pomalu a jistě se uzdravuje:-) reakce na…
Monča a Bonny

Klouby

Příspěvekod Libor » pon 17. kvě 2010 22:29:00

Chtěl bych se zeptat jestli nemáte někdo zkušenosti jaké podávat léky na klouby.Nášemu miláčkovi je 10 let a začínáme u něj pozorovat občastné kulhání na přední nohy.Díval jsem se že jsou k dostání nějaké preparáty,spíše mi jde o zkušenosti,ev.jsem slyšel že je snad možné podávat léky na zhojení chrupavky i ty co používají i lidé. Díky
Libor

RE: Klouby

Příspěvekod Sparviero » stř 19. kvě 2010 15:08:23

Dobrý den.
Nemoci kloubů jsou bohužel u labradorů dosti časté. Pokud chcete svému psímu kamarádovi nějakým způsobem pomoci, nehledejte rady u laiků,ale u dobrého veterináře. Počítejte však s tím,že Vašemu psovi (10 let)jen pomůžete,ale nevyléčíte. Je to stejné jako u lidí.
Sparviero

pedigree

Příspěvekod caesar » čtv 20. kvě 2010 20:49:39

Určitě bych psa nekrmila komerčními granulemi, jako jsou pedigree.. nepatří mezi kvalitní granule a neobsahují skoro žádné maso.. u našeho labíka jsme uspěli až s třetí značkou, first mate, u ostatních se jeho černá srst měnila v zrzavou..
caesar

RE: pedigree

Příspěvekod Sparviero » pát 21. kvě 2010 15:43:53

Dobrý den.
Velice pochybuji,že se Vašemu psovi měnila barva srsti krmením např.granulemi Pedigree. Ještě jsem se s podobným defektem srsti,zaviněným prodávanými krmivy nesetkal.
Sparviero

PředchozíDalší

Zpět na Psí plemena