Maďarský ohař krátkosrstý

Diskuze o jednotlivých psích plemenech

pejska

Příspěvekod Jana » pon 05. led 2009 15:05:45

Dobrý den
chtěla jsem se zeptat jaký máte názor ,či zkušenost s vizslou v bytě.Chtěla bych si pořídit pejska.Bydlíme 3+1, odrazuje mě že by byl co 14dní dopoledne sám doma,aso 9,5hod,než se vrátím.
Jana

prosím poraďte

Příspěvekod Zuzka » čtv 22. led 2009 21:04:57

dobrý den. Mám doma 11 měsíční štěně maďarského ohaře. Chtěla bych se zeptat-poradit, jestli nevíte čím může být že váží jen 17 kg (příliš vychrtlá) vážila 20kg. ale náhle zhubla. Byli jsme u veterináře, uděla odběr krve ale nic nezjistuil. Dostává 1 kg granulí deně (prolívám vývarem. Je pořád čílá, divoká, aktivní zkrátka vypadá zdravě jen z tou váhou máme problém. vše co dostanet zežere. Děkuji za odpovědi snad pomůžete
Zuzka

RE: pejska

Příspěvekod Tom » čtv 22. led 2009 23:45:16

mám maďaráka už dva roky a bydlíme s přítelkyní v 4+1. je to v pohodě.
Tom

Příspěvekod Jana » pát 23. led 2009 15:20:12

Jak často chodíte ven...na cvičák,agility..ap.?Zvykali jste ho na samotu(aby neštěkal)?Jak to probíhalo?Ráda bych věděla co nejvíc než si pesana pořídíme.Díky za odp.Tady je muj email nurka@centrum.cz
Jana

RE: prosím poraďte

Příspěvekod Marci » stř 11. úno 2009 18:36:09

Dobrý den,
mám také ohařku a stejný problém, bylo mi radou dáno každé ráno namáčet rohlíky ve vývaru nebo v mléce, namáčela jsem to v mléce, ale dostaly jsme průjem, ale mohu říct, že za týden přibrala, ale spíše bych doporučila třeba vyměnit granule, nevím jaké máte, dávají se i zátěžové, právě aby pes přibral. Též mi bylo doporučeno krmivo Happy Dog superpremiové.
Marci

poraďte

Příspěvekod Lukáš » stř 25. bře 2009 17:39:49

Máme 9 týdnů starou fenku MOK a nemůžeme ji naučit být chvilku o samotě. Neustále chce být s námi. Zkoušíme to po chvilkách, ale vůbec nepřestane naříkat, někdy je až histerická. Vím, že je ještě malinká, ale chceme ji to naučit co nejdříve. Prosím poraďte !!!
Lukáš

Příspěvekod JanaZ » pon 06. dub 2009 14:12:34

Řeším ten samý problém, taky chci viszličku do bytu.taky bych potřebovala malinko poradit. pokud se dozvíte cokoliv užitečného, pište prosím na email Zat.Jana@centrum.cz
JanaZ

...

Příspěvekod JanaZ » ned 03. kvě 2009 17:57:48

Tak už tento měsíc si jedeme pro svého prvního pejska, právě maďárka.:) tak mi držte palečky, ať z něho vyroste nádherný pořádný maďar.:)
JanaZ

RE: poraďte

Příspěvekod JanaZ » čtv 25. čer 2009 17:11:19

Odejít, a nechat ji ať si řve, sice je to drastické, ale pokud ji rozmazlujete a dáváte jí všechno co chce, je jasné, že se jí to nebude líbit:) Stejně tak doma si pes nesmí myslet že může být pánečkovi pořád za zadkem, ten můj, když ho "vyženu" jde si lehnout a máme od sebe "oddych":)
JanaZ

RE: poraďte

Příspěvekod Teri » stř 15. črc 2009 18:41:38

Nesmíte se vrátit, když vyje - protože ona si pak myslí, že její naříkání vás vždycky přivolá - naopak vydržet, přijít až když přestane a pochválit - jestli teda nevyvede něco dalšího.. Máme výmaráčka, dost demoloval byt - už ho to trošku přešlo - jsou mu 2 roky.. ;) ..Tak hodně zdaru s touhle neposednou rasou..
Teri

Zpět na Psí plemena