Maďarský ohař krátkosrstý

Diskuze o jednotlivých psích plemenech

RE: prosím poraďte

Příspěvekod Teri » stř 15. črc 2009 18:44:40

Taky máme podobný problém, pejsek je tak čilý, že to všechno hned vyběhá - dělám vývar s těstovinama a k snídani granule.. Plus dobrůtky - piškůtky a tak..
Teri

Příspěvekod Pavla » čtv 17. zář 2009 6:40:27

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli má maďarský ohař plovací blány? Hledala jsem na internetu, ale nikde to tam není, takže předpokládám, že asi ne, ale chci se jenom ujistit. Děkuji předem za odpověď.
Pavla

RE:

Příspěvekod JanaZ » sob 03. říj 2009 12:52:19

Já bych řekla že má, nejsem si jistá ale myslím že ano, už jsem nad tím taky přemýšlela:)
JanaZ

Maďar v zimě

Příspěvekod Martina » pon 05. říj 2009 11:10:06

Dobrý den, mám dotaz - je nutné chránit maďara před zimou? Máme ročního kluka a přestože jsem si myslela, že mu zima příliš nevadí, začíná se při delším pobytu venku třepat jak ratlík a hledá teplé útočiště............dokážete někdo poradit? Nerada bych, aby z toho začal mít nějaké zdravotní problémy. Možná jen upozornění - pejsek s námi žije v bytě, nicméně skoro celý den tráví s páníčkem venku.
Děkuji
Martina

RE: Maďar v zimě

Příspěvekod dar » pát 23. říj 2009 13:31:16

Maďaři mají rádi teplo a zase teplo. Náš pes má 5 let a nikdy neměl žádný obleček ani ochranu proti mrazu. Platí jedna zásada. Pokud je venku a je zima musí být v pohybu může být i -20 a nic se neděje. Třeba při výšlapu na hory, ale jak se zastaví schovat do tepla nebo mu půjčit svetr.
dar

Prosím poraďte

Příspěvekod Radana » ned 08. lis 2009 23:19:48

Dobrý den,máme doma 4měsíčního maďárka a chtěla bych se zeptat jaké jsou vhodné granule pro tyto pejsky ?Děkuji
Radana

RE: Prosím poraďte

Příspěvekod JanaZ » ned 22. lis 2009 12:02:36

my jsme měli K-9, zvolila je sama paní chovatelka :) byl to myslím typ pro štěňata velkých plemen, hodně mu chutnaly a nebyly ani drahé ani levné a hlavně jsou kvalitní..
JanaZ

Příspěvekod Denisa » čtv 26. lis 2009 22:32:18

Zdravím, já mám doma 10-ti měsíční Viszličku...krmím FIRSTMATE a pejsek je ve skvělé kondici, granule mu moc chutnají, má krásnou srst. Krmila jsem Purinou, ale moc nám nevyhovovala. V případě zájmu, mohu zaslat foto :)
Denisa

RE: poraďte

Příspěvekod Denisa » čtv 26. lis 2009 22:34:31

Dobrý den, měli jsme s naříkáním taky velký problém...sousedé si stěžovali, ale hlavně, bylo nám líto pejska. Určitě píšu pozdě, jak to u vás vypadá dnes?
Denisa

Příspěvekod Ivona » sob 28. lis 2009 20:32:31

Dobry den,
Take mame Madara 5 mesicu..nej. krmivo je Royal Canin, Eukanuba,Pro-plan. Pro-planem jsem pejska krmila az do 4 mesicu, ted davame Royal Canin..Osobne si myslim, ze je pro naseho Amonka nejlepsi.zdravi Iv.
Ivona

PředchozíDalší

Zpět na Psí plemena