Maltézský psík

Diskuze o jednotlivých psích plemenech

Příspěvekod Miriam » stř 01. zář 2010 11:26:16

Dobrý den. Asi za tři týdny si domů přívezeme maltézáčka ( 10ti týdenního). Nemám žádnou zkušenost a nevím co bych měla pořídit. Můžete mi prosím poradit co vše budu potřebovat od kartáčů, šamponu až po vodíka a obejky? A jestli mi můžete doporučit nějaké ověřené internetové obchody? Četla jsem že je dobré pořídit takovou železnou ohrádku a tam umístit pejskovi pelíšek aby když bude sám doma se tam mohl zavřít aby si doma neublížil (nespadl ze schodů a tak různě) máte s tím někdo nějakou zkušenost? Děkuji moc za odpovedi
Miriam

RE:

Příspěvekod Návštěvník » sob 02. říj 2010 16:29:03

Asi ho už doma máte, ale rozhodně budete potřebovat : pelíšek-pak i větší, 3 misky na žrádlo a vodu, obojek či postrojek a vodítko, kartáč kovový, šampon pro štěňátka, podložky na čůrání, dobrý obchod je:Spokojený pes, Hafíci. S ohrádkou zkušenost nemáme- nikdy jsme ji nepotřebovali. Přeji hodně trpělivosti, ale hlavně pak hodně radosti s maltézáčkem..
Návštěvník

RE:

Příspěvekod Návštěvník » ned 03. říj 2010 12:54:02

Místo Hafíci patří internetový obchod- Hafani. :-)
Návštěvník

Maltezký psik

Příspěvekod invertito » ned 17. říj 2010 20:42:22

Dobrý večer prosím o radu dnes jsem si dovezl 3. měsíční štěňátko ale pořád slinta je celý olepeny od slin na tlapkách a krku mohu ho vykoupat??? Je trochu bázlivý a neduvěřivy to asi jak se mu stýska abych ho nevystrašil ještě více tím koupaním pokud by to nebylo pro tak malé štěně zdraví škodlivé Děkuji
invertito

Předchozí

Zpět na Psí plemena