Maltézský psík
• Stránka 3 z 3 • 1, 2, 3
Dobrý den. Asi za tři týdny si domů přívezeme maltézáčka ( 10ti týdenního). Nemám žádnou zkušenost a nevím co bych měla pořídit. Můžete mi prosím poradit co vše budu potřebovat od kartáčů, šamponu až po vodíka a obejky? A jestli mi můžete doporučit nějaké ověřené internetové obchody? Četla jsem že je dobré pořídit takovou železnou ohrádku a tam umístit pejskovi pelíšek aby když bude sám doma se tam mohl zavřít aby si doma neublížil (nespadl ze schodů a tak různě) máte s tím někdo nějakou zkušenost? Děkuji moc za odpovedi
- Miriam
RE:
Asi ho už doma máte, ale rozhodně budete potřebovat : pelíšek-pak i větší, 3 misky na žrádlo a vodu, obojek či postrojek a vodítko, kartáč kovový, šampon pro štěňátka, podložky na čůrání, dobrý obchod je:Spokojený pes, Hafíci. S ohrádkou zkušenost nemáme- nikdy jsme ji nepotřebovali. Přeji hodně trpělivosti, ale hlavně pak hodně radosti s maltézáčkem..
- Návštěvník
Maltezký psik
Dobrý večer prosím o radu dnes jsem si dovezl 3. měsíční štěňátko ale pořád slinta je celý olepeny od slin na tlapkách a krku mohu ho vykoupat??? Je trochu bázlivý a neduvěřivy to asi jak se mu stýska abych ho nevystrašil ještě více tím koupaním pokud by to nebylo pro tak malé štěně zdraví škodlivé Děkuji
- invertito
• Stránka 3 z 3 • 1, 2, 3