Maltézský psík
• Stránka 1 z 3 • 1, 2, 3
Maltézáček
Dobrý den,
pořídili jsme si 9měsíční maltézačku.Máme ji od majitelky,která na ni neměla čas,fenka byla neustále sama doma.Není zvyklá chodit ven,donedávna však doma chodila čurat na plenu,takže vše v pořádku.Protože máme doma pejska,dali jsme ji před 14dny kastrovat.Od té doby se nám už několikrát počurala na gauč, synovi do postele a čurá vlastně všude, kde se ji zlíbí.Není to nějaká forma protestu??Jak to fenečku odnaučit??Chodíme ven,tam když se vyčurá (někdy to trvá i hodinu),tak chválíme,dáváme pamlsky,ovšem doma to dělá pořád:(
Nemáte někdo zkušenosti???Budu ráda za každou radu:)
pořídili jsme si 9měsíční maltézačku.Máme ji od majitelky,která na ni neměla čas,fenka byla neustále sama doma.Není zvyklá chodit ven,donedávna však doma chodila čurat na plenu,takže vše v pořádku.Protože máme doma pejska,dali jsme ji před 14dny kastrovat.Od té doby se nám už několikrát počurala na gauč, synovi do postele a čurá vlastně všude, kde se ji zlíbí.Není to nějaká forma protestu??Jak to fenečku odnaučit??Chodíme ven,tam když se vyčurá (někdy to trvá i hodinu),tak chválíme,dáváme pamlsky,ovšem doma to dělá pořád:(
Nemáte někdo zkušenosti???Budu ráda za každou radu:)
- Návštěvník
RE: Maltézáček
nám také všude čůra tedy jen večer nekdy nevíme co s tím a ještě ke všemu sem alergik nevíte nekdo co máme udelat aby se vecer nepocuravala i kdyz s ni pozde vecer chodíme ven??
- Maltézačka
prosím poraďte
Dobrý den,chtěla jsem se zeptat.
Máme doma týden maltézačku(stáří 10 týdnů),vše pochopila co smí a nesmí.Jediný problém máme s močením.Doma močí kde chce a do připravené krabice se ji nechce.Vždy když se vyčůrá doma dostane na zadek a je poučena že může jen do krabice,kam ji dám a dám ji tam i utřené čůránky do papíru aby si to očuchala.Cítí se chvíli provinile ale stejně to udělá znovu.
Venku je vždy za vykonanou potřebu pochválena,je vidět že z toho má radost.Začne skákat a běhat.
Prosím poraďte mi jak mám naše soužití ulehčit.Jsem s ní pořád doma,jelikož čekáme miminko.
Děkuji.
Máme doma týden maltézačku(stáří 10 týdnů),vše pochopila co smí a nesmí.Jediný problém máme s močením.Doma močí kde chce a do připravené krabice se ji nechce.Vždy když se vyčůrá doma dostane na zadek a je poučena že může jen do krabice,kam ji dám a dám ji tam i utřené čůránky do papíru aby si to očuchala.Cítí se chvíli provinile ale stejně to udělá znovu.
Venku je vždy za vykonanou potřebu pochválena,je vidět že z toho má radost.Začne skákat a běhat.
Prosím poraďte mi jak mám naše soužití ulehčit.Jsem s ní pořád doma,jelikož čekáme miminko.
Děkuji.
- Simona
RE: prosím poraďte
Dobrý den, váš problém s maltézáčkem mě docela překvapil. Viděla bych problém ve věku - 10 týdnů je ještě brzy na to dělat závěry. Určitě se to během krátké doby naučí. Máme 3,5 letého maltézáčka a od malička byl čistotný. Poměrně brzy přestal doma čůrat (myslím, že mu mohlo být tak 3 až 4 měsíce). Plemeno jsme si vybrali na doporučení od kamarádky, která má s tímto plemenem velké zkušenosti. Obecně jsou maltézáci velmi čistotní pejsci.
- Irena
Koupě pejska
Dobrý den rozhoduji se zda mám koupit boloňskýho psíka nebo maltézáčka.Neporadil by mi někdo.U boloňáčka se mi líbí, že mu nepadá vůbec srst je to i u maltézáčka? děkuji za radu
- Beruška
Já sama mám 2 roky starého maltézáčka a pokaždé když přijdu domů tak vidím počůranou podlahu také mu naplácám a odnesu ho na podložku kam smí čůrat, ale už jsou mu 2 roky a stále to nepochopil :(
- Návštěvník
RE: Koupě pejska
Ano, ano dle mého vkusu bych si vzala Maltézáčka nejde o to že už jednoho mám, ale maltézáčkům opravdu srst nevypadvá takže nelíná v žádném období což jsem ráda :)
- Návštěvník
Dobrý den,nikdy netrestejte psa když ho ,,nechytíte přimo při činu,,jinak nepochopí zaco ho vlastne trestate!!!
- Petra
• Stránka 1 z 3 • 1, 2, 3