napomenutí páníčka bulteriéra

Diskuze o všem možném, co se nevešlo do ostatních témat

napomenutí páníčka bulteriéra

Příspěvekod Pavel » pon 21. led 2019 18:11:03

Dobrý den,
chtěl bych slyšet názory na následující: o víkendu jsme na dojezdu sáňkařské dráhy na Jablonecku měli konflikt s majitelem anglického bulteriéra. Můj synek na saních nedobrzdil a i když už jel jenom krokem, tak vjel do skupinky lidí s bulteriérem na vodítku. Nešlo o žádný karambol, ale ke kontaktu došlo, pes se přez něj převalil-naštěstí se chudák pes spíš lekl, žádný náznak, že by po dítěti vyjel jsem neviděl. Přesto mě v té chvíli zatrnulo - nevím jak takovýhle pes může (i kdyby jen leknutím) zareagovat, navíc dítě v podstatě leželo na zemi.
Řekl jsem majiteli, že by pes mohl mít náhubek. No dočkal jsem se dost prudké reakce, radši to ani nebudu komentovat. Shrnul bych to tak, že když je se psem v přírodě, přeci mu nebude dávat náhubek - ten nosí jenom po městě.
Tak nevím, jsem vážně tak hysterickej a mimo, že mi přijde tohle na místě kde se pohybují děti nebezpečný? Ale spíš mě zajímá, jestli obava že pes v téhle situaci kousne je na místě? Byť je to hodné štěně, jak se vyjádřil majitel....
Pavel
 

Zpět na Všeobecná diskuze

cron