Ochlazující výrobky

Diskuze o všem možném, co se nevešlo do ostatních témat

Ochlazující výrobky

Příspěvekod Lucík » pon 18. kvě 2015 14:24:06

Uvažuju o tom, že našemu psovi - amer. staffordshirský teriér - pořídím ochlazující vestu. Známá používá chladící vesty pro své buldočky a nemůže si je vynachválit. Ráda bych ale slyšela ještě nějaká další hodnocení, než se rozhodnu jaký výrobek pořídit. Máme problémy hlavně s cestováním v rozehřátém autě. Klimatizaci nepreferuji, chtěla bych to vyřešit nějak příjemněji. Nemáte někdo zkušenosti?
Díky Lucka
Lucík
 
Příspěvky: 1
Registrován: pon 18. kvě 2015 14:07:14

Re: Ochlazující výrobky

Příspěvekod Andrejka » pon 22. čer 2015 16:02:34

My používáme chladící podložku Aquacoolkeeper a je naprosto báječná. Na cestování do auta, ale i v létě do bytu, když je horko a dusno. Když je pejskovi horko, lehne si na ni a když se chladit nepotřebuje, lehne si jednoduše jinam. Úplně odpadlo funění a přehřívání. Máme ji rok a stále jako nová. Dokonce jsem si pořídila z "lidské řady" chladící kravatu a mohu jen doporučit. Za horkých dnů příjemně ochlazuje zátylek. Nestudí, ale příjemně chladí. Kupovala jsem pokaždé přes chicdog.cz a byla jsem velmi spokojena, jednak brzké dodání a jednak super přístup. Takže neváhejte a určitě pořiďte!
Andrea
Andrejka
 

Re: Ochlazující výrobky

Příspěvekod luci.hajkova@post.cz » sob 25. črc 2015 9:00:22

Chci se s Vámi podělit o skvělou zkušenost. Nakonec jsem pořídila chladící podložku. Jsem moc spokojená. Dá se rozdělit na dvě poloviny, takže na zadní sedačky auta úplně super. Pes při převozu vůbec nefuní a i ve vedru je v klidu. Jednoduchá údržba a co mne překvapilo nejvíc, opravdu vydrží chladit 5 dnů. Pecka! Mohu jen jen doporučit! Brousím si zoubky ještě na vestu - pro aktivní pohyb.....
Krásné léto ;-)
luci.hajkova@post.cz
 


Zpět na Všeobecná diskuze

cron