pejsci PRAHA

Diskuze o legislativě, rady, kličky, právní rámec

pejsci PRAHA

Příspěvekod jks » čtv 11. dub 2013 16:17:35

PRO PEJSKAŘE PRAHA - Každý ráno když vedu dceru do školky se akorát nasreru. Všude samý hovna , hovna vod vašich psů. Pochcaný baráky, smrad. Šikanujete širokou veřejnost normálních lidí, co peska nemají. Pes má bejt venku na zahradě, ne zavřenej celej den v bytě.( krom tý chvilky kdy ho vemete na 10 minut ven aby mě pochcal kola u auta a nasral před dveře ) Kecy vo tom že je " pár neukázněných pejskařů co neuklízí " si strčte do prdele. Behem asi 500 m, BYT - ŠKOLKA ,potkáme tak 50 sraček ( to bude asi tak počet lidí co maj na daný trase psa ) tak alespoň tolik jsem vám chtěl napsat a ted du do vany mejt holce boty vod hoven - je ještě malá a ráda chodí do parku - to je tam co dycky čumíte do korun stromů na holuba když váš pes sere. Pak pudu umejt vanu abych v tom mohl mejt docela malé miminko. NEMAM VÁS RÁD. j.smolík ( v případě že je tu NĚKDO, kdo opravdu po psovi uklízí se mu omlouvám - není to urážka pro Vás ale pro ostatní ) - ale dost vo tom pochybuju, váš pes by byl neškodný jen v případě že by chodil zacevkovanej a vy meli mop s horkou vodou se savem na případný uklid chodníku - DO PŮVODNÍHO STAVU )
jks
 

Re: pejsci PRAHA

Příspěvekod 79misa » sob 13. dub 2013 21:03:40

Z tvojí pusy za celý příspěvek vypadlo víc sraček než s mého psa za celý měsíc
79misa
 

Re: pejsci PRAHA

Příspěvekod pavel » pon 22. dub 2013 13:19:50

tak přesvědte prahu na výstavbu psích záchodů a psích pisoárů - www.psizachody.cz .. každý pejskař platí tak akorat dan ze psa a nic za to nedostava a to navíc 70% je tech slusných co uklízejí po psu což je správné a dávají pozor kde pes močí ... to ale jen tak 10%.
pavel
 

Re: pejsci PRAHA

Příspěvekod pejskař » pát 10. kvě 2013 0:24:33

a jako skoro každý pejskař máš psa hlášenýho u tety na naky vesnici kde se paltí nic ? ( = = 0 - 100 Kč/ rok ) tak za to nepostavíš ani hovno ty blbče. Nejhorší na tom je, že víš že je to tak. pap
pejskař
 

Re: pejsci PRAHA

Příspěvekod jss » pát 10. kvě 2013 0:28:05

pochybuju krásko
jss
 

Re: pejsci PRAHA

Příspěvekod jss » pát 10. kvě 2013 0:28:05

pochybuju krásko
jss
 

PRO: blbec Pavel

Příspěvekod je jedno asi už » pát 10. kvě 2013 0:33:50

Pavle nauč se aspoň psát ty blbečku - do psích záchodu se di vyhonit
je jedno asi už
 

Re: pejsci PRAHA

Příspěvekod strahov » sob 05. dub 2014 11:18:09

ono je problem nejen ty hovna na chodniku a v trave, ale casto i agresivni cokl ktery beha bezprizorne kolem, steka na lidi a obcas se snazi i nekoho napadnout (kdyby ten nekdo nemel sebou zrovna hul, a zvladal toho cokla odhanet, kdo vi co by se stalo), pricemz majitel sedi v klidku opodal, a kdyz mu clovek rekne ze takhle to nejde, tak s klidkem odpovi "vzdyt vam ten pes nic neudelal"... to je proste diagnoza, nic jineho.

v praze je mnoho pejskaru, kteri po sobe uklizi, kteri maji vetsiho psa na voditku, nebo mu ho nasadi, kdyz jde clovek kolem (obvykle se v techto pripadech jedna o velke, ale klidne psy, kteri by ani mouse neublizili), na druhe strane je tu bohuzel i dost asocialnich jedincu, kteri maji agresivni nevychovane cokly, o uklizeni hoven ani nemluvim. co se to sem stehuje za burany jejichz cokl je jeste z vesnice zvykly branit zahradu a pak se snazi branit proti vsem i park v praze, to je neuveritelne.

problem nevidim ve psech, ale casto v jejich majitelich. 70% je jich slusnych, dalsich 20% je jich prasat co po sobe neuklizi, a 10% je asocialnich ksindlu, ktery svym agresivnim coklem ohrozuji ostatni.

jo, a musim se hled omluvit, nejde jen o burany z venkova. vzpomenul jsem si jak jsem pred lety bydlel v libni, a v gabcikove majitele pousteli ven ze zahrady dve hodne velke agresivni dogy, a kdyz jsem na majitelku volal at si je zavola zpatky (bezeli v te dobe k moji male sestre, a cestou agresivne stekali), tak na me volala at se neposeru. takze asocialnich ksindlu narozenych v praze je taky dost.

co se da delat, asi nic. clovek se pak podle toho proste zaridi a nechodi nekterymi misty, nebeha, kolem psu jde pomalu, ohlizi se aby ho nejaky cokl nekousnul do nohy zezadu (taky se stalo, nastesti cokl byl ockovany, jak zjistila policie), a vseobecne si clovek musi davat pozor. tak uz to je.
strahov
 

Re: pejsci PRAHA

Příspěvekod ewakop » stř 22. bře 2017 1:03:59

Tady si najdete to nejlepší krmivo pro vaše miláčci
http://sprinte.rs/u_589cf5a704809[list=][/list]
ewakop
 


Zpět na Zákony

cron