Kloubní výživa
• Stránka 1 z 1
Kloubní výživa
Ahoj, zdravím všechny pejskaře - chtěla bych se zeptat, jakou zkušenost máte s kloubními výživami? Naše Amy (německý ovčák, 6 let) má totiž poslední dobou problémy s klouby... hlavně u předních pacek a moc si s tím nevím rady, četla jsem všemožné články, ale každý doporučoval něco jiného, tak by mě zajímala hlavně nějaká vaše vlastní zkušenost, předem díky moc.
- Andyyy
Re: Kloubní výživa
Za mě určitě ano, kupuju kl. výživu našim fenkám už léta a výsledky jsou fakt vidět, mám obě psí holky už starší - takže vlastně spíš psí dámy :-D a co se pohybu týče, rozdíly jsou fakt docela velké už od prvních pár měsíců užívání :-)
- Marie N.
My máme doma zkušenost jen s Alavisem, každopádně obrovská spokojenost, kupuju ho pro naše psy už několik let
- Mirek34
Souhlas, ten taky kupuju - pro sebe i pro pejska a výsledky vidím už cca od 2. měsíce používání :-) Kdyžtak Andyy mrkěte sem www.alavis.cz
- Síma
Já dáváme našim hafanům canvit chondro jako prevenci na klouby, doporučili mi ji na cvičáku.
- Katka
Vybíráte nějaké speciální krmivo pro svého psa? nebo mu dáte, co máte zrovna doma a často mu to měníte?
- Petraskova
Ano určitě, jelikož mám doma psa, který je na hodně věcí alergický, tak kupujeme jen speciální krmiva pro psa a snažím se mu kupovat jen kvalitní krmivo.
- Zuzana74
Jaké nebo od které značky krmivo kupujete? jedná se o nějaké drahé krmivo?
- Petraskova
Nejedná se o žádné drahé krmivo. Sama se můžete podívat na krmivo značky Brit, od kterého bereme nejvíc. Jsem ráda, když je můj pes spokojený.
- Zuzana74
• Stránka 1 z 1