Boloňský psík (Bolognese)

Diskuze o jednotlivých psích plemenech

RE: krmivo

Příspěvekod Mia » čtv 30. črc 2009 14:31:21

kazda z vas se ma i kdyz jste dospele zeny nebo patnactileta divka mate to jedno ale rodice jeste rozhoduji jestli se o pejska postaram nebo jestli ho budu mit........
Mia

Příspěvekod Kuba » pát 02. říj 2009 12:35:43

Dobrý den všem neprodává někdo boloňáčka za cenu 3000 (3500) pište na bolonacek147@seznam.cz
Kuba

vousy

Příspěvekod iris » ned 04. říj 2009 10:36:39

Dobrý den, chci se zeptat. Dorůstají psům jejich čichové vousy,když se ustřihnou?Děkuji
iris

RE: boloňský psík

Příspěvekod puttik@centrum.cz » ned 15. lis 2009 14:11:31

Dobrý den,

chci jen poznamenat, že pro alergiky být vhodný nemusí. Je to lež. NElíná a tudíž je vhodnější než jiná plemena, ale pokud bude mít jediný chlup, citliví alergici na něj můžou reagovat negativně. Je dobré si reakci na psa předem ověřit.
puttik@centrum.cz

odnáší si žrádlo

Příspěvekod PavelS » stř 18. lis 2009 18:59:22

Máme 3měsíčního boloňáka. když dostane misku granulí,nabere si jich prá do tlamy a běží k pelíšku,kde je sežere.A hned is jde pro další.Po ceste pár granulí ztratí, takže všude po zemi nacházím granule.
Proč to dělá? Dá se to nějak odnaučit?
PavelS

RE: odnáší si žrádlo

Příspěvekod Andrea » stř 09. pro 2009 16:24:58

Náš boloňáček to také dělá - a to už je mu 9 měsíců. Netušíme, čím to je, asi ke žraní potřebují určité prostedí :)
Andrea

Stránky

Příspěvekod Kuba » stř 16. pro 2009 15:26:36

ahoj všem můžete se podívat na tyto strámky http://bolonacek147.blog.cz/ jakýho mám pěkného bolonacka
Kuba

Neúměrný štěkot v bytě

Příspěvekod Radek » úte 29. pro 2009 17:21:20

Máme 3letou fenku a rád bych se zeptal, jak by šlo naučit jí,aby na jakýkoli slyšitelný podnět zvenčí hned nereagovala štěkotem,ale až, když do bytu vejde cizí člověk.Jedná se určitě o její strach,ale měla by přeci na dálku poznat dle pachu člověka,jehož zná?
Radek

RE: Neúměrný štěkot v bytě

Příspěvekod Jana » stř 06. led 2010 20:19:26

Ahoj Radku, mé boloňačce Betty je již 8 let a tak jako ta Vaše štěká na všechny podněty za dveřmi bytu. Nikdy se mi nepodařilo ji toto odnaučit. Pro zajímavost: nikdy neštěká, když je doma sama, jen když jsem doma s ní. Tak si říkám, že mě asi hlídá :-)
Jana

RE: krmivo

Příspěvekod mína » pon 08. úno 2010 18:56:05

Nejlepší pro pejsky , jsou samozřejmě superpremiová krmiva. (jsou sice dražší, ale obsahují vše co pejsek potřebuje) a můj názor je, že k 2- letému dítěti není vhodný žádný pejsek, neb je to živá bytost a ne panenka na hraní, děti nemají ještě cit v ručkách a zbytečně křehkému pejskovi ublíží, též mě překvapuje, ze při 2- letém dítěti budete mít ještě čas na péči o pejska.
mína

PředchozíDalší

Zpět na Psí plemena