Boloňský psík (Bolognese)
• Stránka 2 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
RE: krmivo
kazda z vas se ma i kdyz jste dospele zeny nebo patnactileta divka mate to jedno ale rodice jeste rozhoduji jestli se o pejska postaram nebo jestli ho budu mit........
- Mia
- Kuba
RE: boloňský psík
Dobrý den,
chci jen poznamenat, že pro alergiky být vhodný nemusí. Je to lež. NElíná a tudíž je vhodnější než jiná plemena, ale pokud bude mít jediný chlup, citliví alergici na něj můžou reagovat negativně. Je dobré si reakci na psa předem ověřit.
chci jen poznamenat, že pro alergiky být vhodný nemusí. Je to lež. NElíná a tudíž je vhodnější než jiná plemena, ale pokud bude mít jediný chlup, citliví alergici na něj můžou reagovat negativně. Je dobré si reakci na psa předem ověřit.
- puttik@centrum.cz
odnáší si žrádlo
Máme 3měsíčního boloňáka. když dostane misku granulí,nabere si jich prá do tlamy a běží k pelíšku,kde je sežere.A hned is jde pro další.Po ceste pár granulí ztratí, takže všude po zemi nacházím granule.
Proč to dělá? Dá se to nějak odnaučit?
Proč to dělá? Dá se to nějak odnaučit?
- PavelS
RE: odnáší si žrádlo
Náš boloňáček to také dělá - a to už je mu 9 měsíců. Netušíme, čím to je, asi ke žraní potřebují určité prostedí :)
- Andrea
Neúměrný štěkot v bytě
Máme 3letou fenku a rád bych se zeptal, jak by šlo naučit jí,aby na jakýkoli slyšitelný podnět zvenčí hned nereagovala štěkotem,ale až, když do bytu vejde cizí člověk.Jedná se určitě o její strach,ale měla by přeci na dálku poznat dle pachu člověka,jehož zná?
- Radek
RE: Neúměrný štěkot v bytě
Ahoj Radku, mé boloňačce Betty je již 8 let a tak jako ta Vaše štěká na všechny podněty za dveřmi bytu. Nikdy se mi nepodařilo ji toto odnaučit. Pro zajímavost: nikdy neštěká, když je doma sama, jen když jsem doma s ní. Tak si říkám, že mě asi hlídá :-)
- Jana
RE: krmivo
Nejlepší pro pejsky , jsou samozřejmě superpremiová krmiva. (jsou sice dražší, ale obsahují vše co pejsek potřebuje) a můj názor je, že k 2- letému dítěti není vhodný žádný pejsek, neb je to živá bytost a ne panenka na hraní, děti nemají ještě cit v ručkách a zbytečně křehkému pejskovi ublíží, též mě překvapuje, ze při 2- letém dítěti budete mít ještě čas na péči o pejska.
- mína
• Stránka 2 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5