Boloňský psík (Bolognese)
• Stránka 3 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
RE: odnáší si žrádlo
Náš to dělá též:)ale granulky co mu cestou vypadají z tlamičky si posléze posbírá
- mína
RE: Neúměrný štěkot v bytě
Tak náš 5-ti letý taktéž štěká na jakýkoliv podnět zpoza dveří, zaklepání, bouchnutí....., mohu potvrdit, ze v 99 procentech jen když jsme doma a odnaučit se nepodařilo, obávám se, že to je povahou boloňáčků, ale zase za to kolik nám dávají lásky je toto minimální nepříjemnost.
Pokud je dom asám je tichý, neštěká(zabaví se kongem popř. mňamkou)
Pokud je dom asám je tichý, neštěká(zabaví se kongem popř. mňamkou)
- mína
RE: boloňský psík
Citlivý alergik může reagovat úplně nacokoli, tudíž i na psa uváděného jako hypoalergenního, i na psa neostrstěného(nemusí být totiž zrovna alergický na srst)
Tudíž ano, je lepší si nejprve kontakt s psíkem vyzkoušet a pak se uvidí, já kupříkladu jsem alergik a boloňáčka snesu úplně v pohodě-již 5 let ho mám doma, ale kupříkladu s yorkem mám problém(asi 2 měsíce mi trvalo než jsem si zvykla a přestala být opuchlá). Takže bych závěrem řekla, že záleží jak na lidském jedinci tak na psím jak si sednou dohromady.
Tudíž ano, je lepší si nejprve kontakt s psíkem vyzkoušet a pak se uvidí, já kupříkladu jsem alergik a boloňáčka snesu úplně v pohodě-již 5 let ho mám doma, ale kupříkladu s yorkem mám problém(asi 2 měsíce mi trvalo než jsem si zvykla a přestala být opuchlá). Takže bych závěrem řekla, že záleží jak na lidském jedinci tak na psím jak si sednou dohromady.
- mína
bolonský pes
Můž mě někdo poradit? Mám 2 měsíce starou bolonačku - kdy se může poprvé koupat a jak se to dělá,a kdy se má očkovat ? Děkuji
- phph
RE:
Ahoj..já mám westíka-roxy,ona je opravdu nejlepší pejsek, mám ji asi už 2 měsíce...Ale předtim sem byla ve stejné sytuaci jako ty, rodiče mi ji nechtěli koupit(říkaly např.:"bydlime v paneláku a už máme jednoho psa!")ale já sem je asi 14 dní přemlouvala.. a nakonec sem si prostě jednoduše domů přinesla mého vysněného pejska... strešně sem se bálo rodičů co na to řeknou ale když viděli Roxy ty krésné neviné oči... tak oba si ji začli hladit.. tatka trochu nadával ale pak bylo všechno v pohodě :-) prostě se neboj udělat to co ti leží na srdci neboj se strachu ale věř sebevědomí....... to ti radí Klára(15 let) PS:doufám že ho dostaneš
- klárka
kašel
Prosím o radu,mám 4měsíční štěně bolonáka a poslední měsíc se jí pořád zvedá žaludek,chce pořád zvracet a hlavně v noci,jinak je čilá,hravá,žere normálně -eukanuba-.Jinak rozkouše vše na co přijde a hlavně ráda kouše do nosu a prsty u nohy. Poradíte mě co mám dělat s tím zvedáním žaludku? Veterinář jí už napíchal 6 injekcí za 700 kč. a je to pořád stejné. děkuji.
- phph
Koupě Boloňáčka
Dobrý den, na konci června bych si chtěla pořídit fenku Boloňského psíka. Už jsem se rozhodla před rokem. Ale mamča mi to nedovolila, i přes mé velké snažení a vytváření různých ''referátů'' o tom, jak bych se starala. Mám zatím zkušenosti pouze s myšmi, křečky, potkanem a králíky. O tomto plemeni a péči vůbec si hledám informace již celý rok.Mám zkušenosti s hlídáním psů atd.Našetřila jsem si i nemalé peníze, kterými bych přispěla na pořízení psa a výbavu.Jsem si jistá, že jsem připravená na péči a výchovu psa. Našla jsem si po dlouhém hledání paní(chovatelskou stanici), co mi psa prodá.Byl mi dán slib, že když se dostanu na gymnázium, tak mi psa koupí.(Rodičovské sliby). Na gymnázium jsem se dostala a teď to mamce nenápadně naznačuji ale vidím trochu negativní odezvy. Jsem asi typická ''holčička'', co si už v raném dětství tahala plyšové psy po ulici na šňůrce a teď chci aby se můj sen stal skutečností. Není to jen ukvapené rozhodnutí, rok si získávám informace a připravuji se, kde jen mohu. Poraďte mi co mám dělat. Ještě neřekla ne ale vypadá to tak 60% NE : 40% ANO. Předem děkuji za odpovědi Adéla (15 let)
- Adéla
Koupě Boloňáčka
Dobrý den, na konci června bych si chtěla pořídit fenku Boloňského psíka. Už jsem se rozhodla před rokem. Ale mamča mi to nedovolila, i přes mé velké snažení a vytváření různých ''referátů'' o tom, jak bych se starala. Mám zatím zkušenosti pouze s myšmi, křečky, potkanem a králíky. O tomto plemeni a péči vůbec si hledám informace již celý rok.Mám zkušenosti s hlídáním psů atd.Našetřila jsem si i nemalé peníze, kterými bych přispěla na pořízení psa a výbavu.Jsem si jistá, že jsem připravená na péči a výchovu psa. Našla jsem si po dlouhém hledání paní(chovatelskou stanici), co mi psa prodá.Byl mi dán slib, že když se dostanu na gymnázium, tak mi psa koupí.(Rodičovské sliby). Na gymnázium jsem se dostala a teď to mamce nenápadně naznačuji ale vidím trochu negativní odezvy. Jsem asi typická ''holčička'', co si už v raném dětství tahala plyšové psy po ulici na šňůrce a teď chci aby se můj sen stal skutečností. Není to jen ukvapené rozhodnutí, rok si získávám informace a připravuji se, kde jen mohu. Poraďte mi co mám dělat. Ještě neřekla ne ale vypadá to tak 60% NE : 40% ANO. Předem děkuji za odpovědi Adéla (15 let)
- Adéla
• Stránka 3 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5