Čivava (Chihuahua)
• Stránka 2 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
RE: ...........
Ahojky
uplne vim jak ti je...muj pritel o tom taky nechce ani slyset ale ja sem se nedala a civavu sem si zamluvila,v prosinci si pro ni jedu....zkratka sem ho postavila pred hotovou vec a pokud te nema rad kvuli psovi tak s tebou bude i s civavou...pokud te necha nestoji za to....pockej az se na nej podiva tema stebecima ocima tak bude jeho nez reknes svec:)uvidis:)
uplne vim jak ti je...muj pritel o tom taky nechce ani slyset ale ja sem se nedala a civavu sem si zamluvila,v prosinci si pro ni jedu....zkratka sem ho postavila pred hotovou vec a pokud te nema rad kvuli psovi tak s tebou bude i s civavou...pokud te necha nestoji za to....pockej az se na nej podiva tema stebecima ocima tak bude jeho nez reknes svec:)uvidis:)
- Terez
RE: ...........
také jsem toužila po fenečce čivavky a přítel o tom nechtěl nic slyšet říkal že čokla nechce...8 měsíců jsem mu tajila všechny věci koupila jsem si knížku o nich a na netu jsem studovala jak vypadaji a jakou maji povahu a čím dal jem se do nich zamilovavala přemýšlela jsem jak to bude když tady bude pejsek šílela jsem s toho ....a včera na velikonoce jsem se ho zeptala jestli má nějaké tajemství a o že né a ja že ano tak jsem mu to řekla že chci pejska a že bych potřebovala jeho potporu a jela se s ním podívat nezavazně na jednu fenku a on mě tam odvezl a začal že ho nechce že by mě rád potpořil ale že ne, poprosila jsem ho i když byl naštvaný a šel se mnou a když jí viděl celý pookřál a chce ho taky tak jsme si ho zamluvili a zaplatili zalohu ....za 14dní bude u nás...po tédle zkušenosti ti říkám nevzdávej to musíš vědět jak na něj a hlavně vše promysli dyštak písni na muj email ZanetaCh@email.cz
- Arabela
Ahojte s přítelem jsme se rozhodli, že si pořidíme čivavičku..jen jsem se chtela zepat nejsme rozhodnuti jestli kratko, nebo dlouhostrstou mate s tímto někdo zkušenost? a ješte by jsme chtěli čivavu opravdu maleho vrustu nevite o nekom kdo ma zarucene male pejsky? a jeste jeden dotazek vsem čivavam stoji uši?
- Návštěvník
RE:
dobrý den. Záleží jak moc se chcete věnovat koupání česání a udržbě srsti. krátkosrstá je lepší na udržbu než dlouhostrstá.Jinak záleží která se vám líbí víc. Jsou čivavy a miničivavy.Ale miničivavky jsou více náchylné na nemoci apod. Lepší je mít normální čivavku která bude kolem 2 kg a bude zdravá než ozdobu do kabelky která bude mít 1.5 kg a bude pořád nemocná.... jinak neznám čivavku které by nestáli ouška.proto se vylepují aby jim stály... doporučuji si předem koupit knížku o čivavách a pořádně ji pročíst... je to radost ale i starost.
- Niky
• Stránka 2 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5