Čivava (Chihuahua)
• Stránka 3 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
RE:
Děkuji za odpověd:)...pořád si nejsem jistá jestli dlouhosrstou, nebo kratko když se divam na fotky tak jak ktera se mi libi...vzhledem k te velikosti mi nejde o čivavu ktera se da do kabelky:)kamarad ma čivavaka:) a je dlouhostrsty a libi se mi ale kolikrat kdyz hledam nejake čivavy tak se mi libi kratko budu to muset ješte nějak prodiskutovat:)
- iriska
RE:
Myslela jsem že jsou na těch stránkách různé barevné kombinace čivavek.
Já mám v bytě krátkosrstou a příjde mi vhodnější. záleží co se vám víc líbí. Dlouhosrstou musíte dost vyčesávat a myslím že je udržba o trošku náročnější.
Ale určitě bych si nepořizovala miničivavku...je lepší mít normální 2kg čivavu než malinkou a stále nemocnou...je to přece jen živá bytost a ne ozdoba do kabelky. Tak hodně štěstí při výběru.
Já mám v bytě krátkosrstou a příjde mi vhodnější. záleží co se vám víc líbí. Dlouhosrstou musíte dost vyčesávat a myslím že je udržba o trošku náročnější.
Ale určitě bych si nepořizovala miničivavku...je lepší mít normální 2kg čivavu než malinkou a stále nemocnou...je to přece jen živá bytost a ne ozdoba do kabelky. Tak hodně štěstí při výběru.
- Janka
RE: ...........
exmanžel taky nechtěl,vyhazoval mě s pejskem,když jsme si s dcerou pořídili Srnčího ratlíčka a pak to byl jeho miláček,bral ho do postele,předháněli jsme se s kým bude spát,ale vždy si vybral mě než jeho a nebo dceru,prostě pejsek je zlatíčko věrný,jestli budeš poslouchat přítele,tak doplatíš na to jako já pes je věrný,ale chlapi ne!!pes Tě nikdy nezradí!!!!Pes je věrný!!!
- Návštěvník
čivava v bytě
Dobrý den, uvažuji o pořízení psího mazlíčka, chtěla bych se informovat, jestli má někdo zkušenosti s tím, že nechá čivavičku celý den, co pracuje samotnou doma v bytě..max. 10hodin? Mám doma Briského kocourka, tak jestli by si rozuměli..a jestli by mu stačil jako případná společnost, než se vrátíme z práce. Chci aby byl pejsek u nás šťastný, ale kdyby se měl doma trápit, samozřejmě ho oželím:-( Děkuji moc za vaše příspěvky
- Návštěvník
RE: čivava v bytě
Prožádné zvíře není dobré být tolik hodin samo doma. Pejsek je živější a potřebuje vícvik a větší pozornost neý kočka. Záleží jestli je vaše kočka zvyklá i na psy nebo ne aby nebyly boje...já mám 3měsíční čivavku a někdy jsem v práci 6hod jindy skoro 10hod ale naštěstí je doma vždy někdo takže uplně sama doma není.....pokud se vy vracíte později nebydlíte ještě s někým kdo chodí z práce dřív??? že by aspon na chvilku čivavce udělal společnost??
- Lenka
RE: čivava v bytě
Právě že chodíme s přítelem do práce spolu a vracíme se taky spolu(máme skoro stejné prac. místo a prac. dobu..)jinak bych se nerozmýšlela.A kocourek si pejsky vybírá: jezevčíky a labradory-s těmi si hraje, ale mopsy třeba uplně nesnáší:-))
Jsem si četla, že někdo chodí i s pejskem do práce - pracuji v kanceláři někdy sama a někdy se šéfíkem..nevím, co by tomu řekl:-)a jestli by pejsek třeba neútočil
Jsem si četla, že někdo chodí i s pejskem do práce - pracuji v kanceláři někdy sama a někdy se šéfíkem..nevím, co by tomu řekl:-)a jestli by pejsek třeba neútočil
- IlcaT
• Stránka 3 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5