Čivava (Chihuahua)

Diskuze o jednotlivých psích plemenech

RE: čivava v bytě

Příspěvekod Niky » sob 12. čer 2010 13:38:23

Je možné pokud by to vašemu šefovi nevadilo aby byla čivavka u vás i v práci...pokud ste v kanceláři tak myslím že tam nikomu vadit nemusí....ale zeptala bych se šéfa jestli stím nemá velký problém a pokud ne tak myslím že problém je vyřešen :-)
Niky

AKCE, stříhání psů

Příspěvekod Terka » pát 25. čer 2010 17:32:12

AKCE, stříhání psů.
Malých plemen
350 Kč
objednávky a informace na strihani.psu@email.cz
nebo na 773504966
Terka

mini čivava přes inzerát

Příspěvekod Kájík » stř 14. črc 2010 20:00:53

Dobrý den vybrala jsem si na www.bazos.cz čivavku za 4000,- a mám trochu strach abych nekoupila zajíce v pytli myslíte,že levný pes se rovná "nekvalitní" ?
Kájík

RE: mini čivava přes inzerát

Příspěvekod vita » ned 25. črc 2010 16:23:20

Jak jsi psala "zajíc v pytli".
vita

RE: ...........

Příspěvekod baddayagain » čtv 05. srp 2010 11:08:27

týýýjo, tak to my chceme čivaholku oba :-) dokonce s tím přišel ten můj,takže v září, v říjnu bude doma holka jedna chlupatá :-)
baddayagain

Uši

Příspěvekod Gábi » pát 13. srp 2010 18:29:48

Prosíím vás před týdnem jsem si pořídila 2 měsíce starého pejska čivavy..Pejskovi ale nestojí ouška proto prosím o radu jak stím a co mám dělat aby mu oška stály..Děkuji za radu a za odpověd=)
Gábi

RE: Uši

Příspěvekod Návštěvník » pát 20. srp 2010 11:19:05

já mám čivavku Eimi a jak vidíte na fotu ,zde jí stojí ouška,ale mám i naháčka, tomu jsem podlepovala uši,stejně mu nestojí,ale mě to vůbec nevadí ani Kevinoj,taktéž zde je na fotu.zdraví marcela
Návštěvník

RE: mini čivava přes inzerát

Příspěvekod Návštěvník » pát 20. srp 2010 11:22:30

vůbec se nebojte,musíte vidět rodiče,aby jste viděla co Vám z toho vyroste,dnes je to běžné dát si inzerát,aby odbyli štěnátka....
Návštěvník

pomoc o radu

Příspěvekod nikola » ned 22. srp 2010 14:38:15

zdravim vsechny,chtela bych se prosim zeptat mam malinkou civavicku je to me miminko a nema na hlavicce srostlou fultanelku nema s tim nekdo zkusenosti prosim,chovatelka rikala ze to tak ma u civav byt ale veterinarka rika ze je to velice spatne prosim o informace mate s tim nekdo zkusenosti,dekuji
nikola

varovani

Příspěvekod nikola » ned 22. srp 2010 14:48:09

chtela bych vsechny varovat pred chovatelkou z brna prodava stenatka s nesrostlou fultanelkou na hlavicce,je to pro pejsky velice nebezpecne,ja si takove stanatko koupila a strasne se o ni ted bojim mame velike zdravotni problemy,bohuzel jsem nevedela ze neco takoveho muze byt a chovatelka od ktere mam stenatko rikala ze to tak ma byt a ja ji verila,prosim vsichni si na to tejde pozor dirka je primo uprostred hlavicky a jde to poznat kdyz lehce prejedete prstem,pejsci maji pak velike potize,prosim zda mate nekdo nejakou zkusenost napis te mi prosim.Moc dekuji a drzte nam palecky
nikola

PředchozíDalší

Zpět na Psí plemena