Jack Russell teriér
• Stránka 2 z 3 • 1, 2, 3
Vztyčené ouško
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli někdo nemá zkušenost se vztyčeným ouškem. Mám 3 měsíční fenečku JRT a jedno ouško má úplně postavené, to druhé má normálně svěšené. Je to normální, je možné, že se jí časem ouško ještě svěsí? Děkuji moc za odpověď.
- Veronika
RE: Vztyčené ouško
ahoj... Taky mam ruslika, je to holcicka a ousko se ji stavi take, nebo ma alespon jiny tvar nez to druhe... nejlepsi je masirovat ouska v mistech kde ma byt ohnute a ousko drzi samo tak jak ma...
- sajfi
agresivní chování u jídla
Dobrý den. mám 4 měšíční fenku JRT, zpočátku bez problému, ale od malička hrozně moc u jídla hltá a je pořád "nenažraná",přitom má kvalitní krmení a jí 3x denně dle tabulky.Začala hodně vrčet u jídla i na mne a dokonce i vyjela po mě jednou když jsem jí dala kostičku.Jinak je to zlatíčko a pěkná provokatérka, ale je opravdu chytrá.Zvládá již základní povely:)Chtěla jsem se jen zeptat,zda ji mame přidat krmení nebo jestli to vrčení je způsobné tím že má hlad?
Děkuji
Děkuji
- Veronika
venčení
Máme štěnátko 3,5 měsíce na jak dlouhé procházky můžeme chodit ven... mám dvě děti tak jsme venku celé odpoledne. Pejsek je i po příchodu domů plný energie tak se mi nezdá, že by mu to vadilo. Nevadí to na klouby?? Býváme venku cca 2,5 - 3 hodiny... jinak celé dopoledne prospí, jezdím ji z práce 2x venčit a od 13 hodiny je s ní doma starší syn...
- Pavla
RE: agresivní chování u jídla
Náš JRT má od malička plnou misku, tak si kousne kdy chce a není problem.Vrčení na Vás si nesmí dovolit, když to udělá tak se s ní nebavte.
- Zdenek
RE: agresivní chování u jídla
Náš JRT má od malička plnou misku, tak si kousne kdy chce a není problem.Vrčení na Vás si nesmí dovolit, když to udělá tak se s ní nebavte.
- Zdenek
Agrese
Zdravím. Mám doma 2 roky Jacka. Zná mě od malička, stejně jako mého přítele. Přes týden jsem na internátě a na víkend se vracím domů. Vždy se ke mně choval přátelsky, ale poslední dobou se hodně změnil. Když přijdu domů s přítelem, vrčí, jednou se mě pokusil i pokousat. Jen stojí zaražený v předsíni, hrozbně hledí a vrčí. Někdy se chce před námi i schovat. Připadá mi, že žárlí, ale dříve to nedělal. Když přijdu domů sama, obvykle mě vítá s nadšením, ale taky se mi už párkrát stalo, že vrčel už když mě slyšel přicházet z chodby. Co mám dělat?
- Adéla
otazka
Dobry den,chtel bych se zeptat.mam jack russela,je to velice živý pejsek,plny chuti do zivota.dal jsem mu plyslovou kocicku na hrani ale dela s ni velice neobvyklou cinnost.lehne si,jakoby se do ni zakousne a spi.pri tom jakoby skyta ale ma zavreny oci a spi.muzete mi prosim sdelit jak si to mam vysvetlit a co by to mohl delat?ptal jsem se spousty lidi ale bez odpovedi.predem dekuji za zodpovezeny dotaz. phycl@seznam.cz
- phycl
• Stránka 2 z 3 • 1, 2, 3