Yorkšírský teriér

Diskuze o jednotlivých psích plemenech

RE:

Příspěvekod Jitka N. » ned 20. zář 2009 18:11:12

Ahoj Mirko, asi vím jakého mazlíka máš doma. Paní mi ho nabízela, ale ja chci pouze fenečku,Jelikož už doma jednu mám. Jsem ráda, že jsi si koupila pejska z chov. stanice a nepodporuješ množitele a hyzdiče jorků. Přeju ti hodně zdraví pro psíčka a tobě hodně radosti s ním. Podle tvého vyjadřování soudím, že s tebou proužije krásný život. Na mě se také usmálo štěstí, příští pondělí si jedu do Havířova pro fenečku Hawanna Gril Kavito, ale já jí budu říkat Rozárko.Nemůžu se už dočkat. Pa
Jitka N.

RE: neposeda

Příspěvekod Jitka N. » ned 20. zář 2009 18:16:32

Ewo, s jorkem to je jako s dítětem až dospěje, tak se zklidní, a až se zklidní, tak ti příjde divný, kam se ztratilo to čertisko...
Jitka N.

RE: NEMOCI JORKŠÍRKŮ

Příspěvekod Jitka N. » ned 20. zář 2009 18:31:26

Mám sedmiletou fenku jorkšíra a příští týden si jedu pro štěňátko a mám spoustu přátel,co mají jorkšíra a žádný z nich není náchylnějsí na nemoci než jiná plemena. pokud si koupíte pejska s průkazem původu nemáte se čeho obávat. Dobré chovné stanice jsou zaregistrované v Českomoravském klubu jorkšírů.
Jitka N.

RE: NEMOCI JORKŠÍRKŮ

Příspěvekod Jitka N. » ned 20. zář 2009 18:37:14

Ty registrace a hodně zoodpovědených otázek je na Českomoravský klub chovatelů Yorkshire Terrierů
Jitka N.

RE: Je to YORKŠÍR?

Příspěvekod Jitka N. » ned 20. zář 2009 18:42:03

Dobrý den, Eriku nezlobte se, ale pokud nemáte zkušenosti s chovem. jorků tak, co ta suveréní odpověď na tu otázku jestli fena nebo pes? Doufám, že máte pejska hodně rádi, protože vám vyroste opradu velký krásný pes.
Jitka N.

Váha mého štěnátka

Příspěvekod Kubina » ned 20. zář 2009 19:46:47

chtela bych se zeptat trdili mi ze pejsek bude maly chtela bych se zeptat jestli ma nekdo s takovou vahou zkusenosti, 5 mesicu a ma 1,70 a chtela bych vedet do kolika měsíců pejsek roste
Kubina

Náš York je větší na délku i na šířku

Příspěvekod Petr » úte 22. zář 2009 10:44:58

Dobrý den,

chtěl bych se ujistit, zda-li máme čistokrevného Jorka. Nedávno jsme si ho totiž přivezli a to mu byli 3 měsíce a měl 3 a 1/2 kg i dokonce na délku měl více, než ostatní Jorkšírci. Dají se udělat nějaké testy, zda-li je čistokrevný? Né, kvůli tomu, že bych chtěl mít "PRAVÉHO" Jorka,ale kvůli tomu, jestli nás náhodou neokradli. Koupili jsme si ho za 6.000,-Kč.

Děkuji za odpověď/i.
S pozdravem, Petr E.
Petr

RE: neposeda

Příspěvekod Návštěvník » úte 22. zář 2009 16:09:07

Ahoj,mám fenku jorka a jsou jí 2 roky a stále je až moc aktivní....pořád je jak z ,,divokých vajec..
Návštěvník

Zbarvení štěnatka

Příspěvekod Jirka » čtv 24. zář 2009 22:20:17

Ahoj koupil sem si štěnatko yorka a ma dvě špičky paciček bílé.Tak se ptám je to vada pigmentu,nebo není čistý.
Jirka

RE: Zbarvení štěnatka

Příspěvekod Blanka » pát 25. zář 2009 16:34:28

100% není cistej je to nejakej serednej vorech
Blanka

PředchozíDalší

Zpět na Psí plemena