Yorkšírský teriér

Diskuze o jednotlivých psích plemenech

Březí fenka

Příspěvekod Iveta » sob 31. říj 2009 10:48:36

Máme březí fenku, od mala byla na granulích (doporučeno veterinářem),
nyní granule odmítá, prosím poraďte, co v jejím stavu máme dávat. Děkuji.
Iveta

vitamíny

Příspěvekod mirka » sob 07. lis 2009 9:59:48

Chtěla bych poprosit o radu mám čtyřměsičního yorkšíra krmím ho royal canin a chtěla jsem se zeptat jestli jsou dobré dobré vitamíny giom na srst biotin slyšela jsem že když krmím royal canin že už žádné vitamíny nemusím dávat protože granule jsou kvalitní a že to pejskovi stačí
mirka

RE: Dědičnost

Příspěvekod Pavel » sob 07. lis 2009 19:41:00

ta šelest!
Pavel

strava

Příspěvekod Petra » ned 08. lis 2009 10:18:58

dobry den prosim o radu privezla jsem si domu 3mes.pejska york.a již 2 den ho mame doma a stale nechce jist ani pit od chovatel.jsme dostaly granule ktere mel u ni ale stale nechce ,bojim se aby se moc neoslabyl.A pak jeste jestli už se muže ve 3 mes.koupat dekuji
Petra

RE:

Příspěvekod Návštěvník » ned 08. lis 2009 21:13:49

není pravda že pes je větší ale co je dost podstatný aby byla fenka při krytí větší než pes co jí nakrývá pokud je fenka větší není při porodu takový problém jako když jsou po psovi větší štěnata ale to je věc názoru
Návštěvník

RE: UŠI

Příspěvekod Návštěvník » ned 08. lis 2009 21:20:46

podlepování uší je pověra yorkovi se uši postaví až přezubuje což je mezi 5-6 měsícem dle vlastní skušenosti
Návštěvník

RE: strava

Příspěvekod Jitka » stř 11. lis 2009 12:53:34

Tak moje rada zní , zkus ho krmit z ruky , u nás to tak fungovala, můžeš zkusit taky vařené kuřecí maso , ale na to bych moc nespěchala.Jinak já osobně doporučuji koupání od 4-6 měsíce,je to lepší pejsek má potom kvalitní srst.
Jitka

RE: vitamíny

Příspěvekod Jitka » stř 11. lis 2009 12:55:34

Ahoj určitě stačí granule , zvolila jsi dobrou značku i já jí kupuji,věnuji se této rase 5 let a ještě mě krmení nezklamalo.
Jitka

RE: dotaz

Příspěvekod Jitka » stř 11. lis 2009 12:58:35

ano může záleží na veterináři, já bych to ale neudělala, je to trápení v tomto věku, a lavně s ocáskem jsou hezčí......já bohužel takového nesehnala.
Jitka

RE: Zbarvení štěnatka

Příspěvekod Jitka » stř 11. lis 2009 13:12:44

Ani já se neubráním reágovat na takovou ...no nemám ani slov. Jak tohle může někdo tvrdit ...slečno nebo paní Blanko ..očividně nerozumíte tomuto plemenu ani jinému , když dokážete takhle reagovat.Příště se k rozhovorum nevyjadřujte
Jitka

PředchozíDalší

Zpět na Psí plemena