Yorkšírský teriér
RE:
Ahoj, mám doma dvě yorkšírky, matku a dceru. Matka to zvládla až kolem 8 měsíce a dcera je 1,5 roku stará a občas to udělá také doma. Mě se osvědčili odměny když se vyčůrá venku. Koupila jsem kousky uzených střívek (strašně to páchne) a to dostane jen když se vyčůrá venku. Teď už to zvládá a ulítne opravdu jen výjmečně nebo když je naštvaná. Takže vydržet a odměňovat.
- Janina
RE:
koukněte na mapy není problém se tam dostat, je to kousek od obecního úřadu ve Vestci , fotbalové hřište ( hospoda ) , za ním je parkoviště, dáte se rovně, první odbočka vpravo cesta 5 minut. Ve Vestci je jenom jedno fotbalové hřiště pak je až v Jesenici u Prahy. Jinak já tam jedu zítra na parkovišti budu v 10 hod ........
- Návštěvník
chovatelé
může mně dát někdo tip na chovatele, nebo chovatelskou stanici v Praze, nebo středočeským kraji na yorka? Chovatelských stanic je plno, ale určitě máte nějakou zkušenost, moc bych to uvítala, četla jsem nějaké tipy tady v diskuzi, ale kontakt jsem nenašla.
S yorkem budu začátečnici, tak bych radu uvítala. Díky.
S yorkem budu začátečnici, tak bych radu uvítala. Díky.
- marie
RE: zuby
dobry den,muj jokr Dasty mel taky uz narostle nove zuby a prvni mu jeste nevypadali.Veterinar nam radil at jeste chvili pockame jestli mu vypadnou sami,jinak ze mu je vytrhne on...dopadlo to dobre a zoubky vypadali sami.Taky vam radim aby ste se radsi poradili s veterinarem...s pozdravem Renda
- Renda