Maďarský ohař krátkosrstý
• Stránka 3 z 4 • 1, 2, 3, 4
Granule???
Dobrý den milovníci tohoto krásného plemena. Mohli by jste mi prosím doporučit nějaké granule?? Neustále měním značku krmiva jednak je těžké si vybrat s tak široké nabídky tak abych byla spokojená já i pejsek. Buď to má pejsek řídké a časté bobíky nebo se kvalita krmiva odrazí na jeho srsti. Chtěla bych se už ustálit u jedné značky granulí se kterou bych byla spokojená já i pejsek. A byla zároveň cenově atrktivní. Max. 1000kč za pitel. děkuji za odpověďi.
- Zuzana
RE: Granule???
My krmíme Brit care http://www.krmivo-brit.cz/. Naší fence jsou 2 roky a teď jsme jí nasadili řadu Activity Brit Care, protože jak pořád lítá, tak je hubeňoučká.
- Lenka
štěňata???
Dobrýden, mám doma skoro dvou letou fenku.Chtěla bych aby měla štěňata jen nevím kdy by bylo pro ní lepší aby se stala psí maminkou jestli ve dvou letech nebo máme ještě rok počkat. děkuji za odpovědi.
- Zuzana
RE: pejska
ahoj Tome,
Prave sme si poridili stene(kluka 9 tydnu) MOK, bydlim v byte a mam ho tu teprve prvni druhy den. Prvni noc byla strasna. Jak mysle sme se od nej vzdalili tak strasne knucel a stekal....i kdyz byl vedle postele, tak proste musel do postele.
Chtel bych vas co mate nejake zkusenosti jak ho mam naucit aby vydrzel sam,protoze rano chodim do prace a vracim se az za 8h. Nebo z toho vyroste?
Dekuji moc za radu, kdybyste nekdo vedel napsat tady nebo na soplik@gmail.com
Prave sme si poridili stene(kluka 9 tydnu) MOK, bydlim v byte a mam ho tu teprve prvni druhy den. Prvni noc byla strasna. Jak mysle sme se od nej vzdalili tak strasne knucel a stekal....i kdyz byl vedle postele, tak proste musel do postele.
Chtel bych vas co mate nejake zkusenosti jak ho mam naucit aby vydrzel sam,protoze rano chodim do prace a vracim se az za 8h. Nebo z toho vyroste?
- Pavel
rada
ahoj,
Prave sme si poridili stene(kluka 9 tydnu) MOK, bydlim v byte a mam ho tu teprve druhy den. Prvni noc byla strasna. Jak myle sme se od nej vzdalili tak strasne knucel a stekal....i kdyz byl vedle postele, tak proste musel do postele,jinak byl uplne histerickej...ze mi prislo ze nikdy nemuze prestat stekat a knucet.
Chtel bych vas co mate nejake zkusenosti jak ho mam naucit aby vydrzel sam,protoze rano chodim do prace a vracim se az za 8h.
Nebo z toho vyroste?
Prave sme si poridili stene(kluka 9 tydnu) MOK, bydlim v byte a mam ho tu teprve druhy den. Prvni noc byla strasna. Jak myle sme se od nej vzdalili tak strasne knucel a stekal....i kdyz byl vedle postele, tak proste musel do postele,jinak byl uplne histerickej...ze mi prislo ze nikdy nemuze prestat stekat a knucet.
Chtel bych vas co mate nejake zkusenosti jak ho mam naucit aby vydrzel sam,protoze rano chodim do prace a vracim se az za 8h.
Nebo z toho vyroste?
- pavel
RE: rada
já jsem to udělala tak že jsem si chvíli lehla do pelíšku k němu, když usl, tak jsem šla zpět do postele, fajn, nepomohlo, tak jsem nechala viset ruku z postele a když chtěl kňučet tak věděl že tam jsme když tam visí ta ruka, zvláštní, ale pomohlo to, a už druhá noc byla v pohodě.. já šla druhý den na praxi, taky cca 8 h a prubla jsem to. čekala jsem šílený bordel a řev, ale když jsem se vrátila, bylo ticho, a pes spal na křesle kde byly moje věci, úplně v klidu, nic nerozkousal a sousedka říkala že ani neštěkal a nekňučel:)
- JanaZ
krmeni
Ahoj, mam 4 mesicniho pejska madarskeho ohare. Krmim ho PRO PLAN Puppy Large Robust s kuřecím masem a rýží.
A dostava maximalni davku pro 4 az 5 mesicni psy vahy 25-35kg. Ale prijde mi furt strasne hladovej a kdyz se jdem projit treba ve ctyri a krmeni ma dostat az v pul seste tak venku je schopnej snist cokoli. Hovinka sme ho uz odnaucili ale sem tam obcas treba nejake do huby jeste vezme. Je to normalni? A Jak ho to odnaucit?? Nebo mu mame davat jeste vic krmeni nez je psana maximalni davka? :)
Diky za odpoved.
A dostava maximalni davku pro 4 az 5 mesicni psy vahy 25-35kg. Ale prijde mi furt strasne hladovej a kdyz se jdem projit treba ve ctyri a krmeni ma dostat az v pul seste tak venku je schopnej snist cokoli. Hovinka sme ho uz odnaucili ale sem tam obcas treba nejake do huby jeste vezme. Je to normalni? A Jak ho to odnaucit?? Nebo mu mame davat jeste vic krmeni nez je psana maximalni davka? :)
Diky za odpoved.
- anda
RE: krmeni
zdravím, nám to taky vižla dělal když byl malej ted je mu 10 měsíců a už to nedělá. jak ho to odnaučit? Já ho to odnaučila, že když jsem ho přistihla, jak to vzal, tak jsem mu řekla FUJ a plácla ho přez čumák, a už to pak nedělal. Hodně štěstí.
- Míša
• Stránka 3 z 4 • 1, 2, 3, 4