Labradorský retrívr
RE: barva štěňat labradora
Tak to je těžké. PSA MUSÍ CHTÍT CELÁ RODINA A TAKÉ SE MUSÍ O NĚJ CELÁ RODINA STARAT. Jinak pejsek pozná,že není všemi vítán,bude smutný a to není nikdy dobré. Labrador je je velice kamarádský pes a nejšťastnější je v okruhu svých lidí-své rodiny.
- Sparviero
asi bych mohla mit jineho psa nejakeho mensiho labrador je pry moc velky.....tak nevim....
- rere
Ano-labrador je velký pes,potřebuje dostatek místa a hodně pohybu v přírodě. Na druhou stranu, je velmi přátelský,neagresivní,inteligentní a pokud je dobře vedený tak s nim nejsou žádné potíže a miluje svoje lidi-svou rodinu. Jsem jednoznačně pro LABRADORA.
- Sparviero
Měli jsme černého labradora, třináct krásných let. Přišel k nám do rodiny,když mu byly dva měsíce a dostal jméno Riks. Byl to náš miláček. Měl záchranářský výcvik a byl to můj nejlepší kamarád. Byli jsme stále spolu. Myslím,že měl dobrý život a určitě se dostal pro svou milou povahu do psího nebe.Jsem starý člověk (70)a jiného psa už mít nechci protože bych se mu nemohl plně věnovat.Pokud budeš mít pejska, je jedno jakou rasu a budeš se k němu pěkně a s láskou chovat,tak věřím,že to bude také tvůj nejlepší kamarád. Chtěj ho však s rozvahou !!!
- Sparviero
psí granule
Můžete mi někdo poradit? Má tříletá labradorka mi začala zvracet granule. Nepřejídám jí, dostává kvalitní granule, nyní jsem jí dala Pedigree, je to sice komerční, ale podle veterináře špatné není. Slyšela jsem o spařování granulí, nebo jí mám granule změnit?Ještě podotýkám, že má drahá granule polyká celé, nekousala je nikdy. Jestli jste měl někdo podobný problém, poraďte mi. Děkuju
- Návštěvník
RE: psí granule
Myslím,že se jedná o nějakou zdravotní indispozici a nejlépe vám poradí dobrý veterinář. Já bych asi vysadil granule.
- Sparviero
To se někdy stává když se přejde na jiné granule.Zkuste se vrátit k puvodním a uvidíte.
- Návštěvník
Dneska jsem zkoušela rýži namíchat s konzervou a to v sobě udržela, chuť k jídlu má, tak myslím, že to nebude zdravotní problém, asi to bude v granulích a jejím apetitu, protože granule normálně polyká celé a Pedigree jsou asi z těch tvrdších, jinak si to neumím vysvětlit. Budu se muset vrátit k těm lepším. Jinak oběma moc děkuji za reakce, Alma bude jistě ráda za své "staré osvědčené" granulky :o))
- Návštěvník