Labradorský retrívr

Diskuze o jednotlivých psích plemenech

RE:

Příspěvekod Návštěvník » ned 23. srp 2009 22:40:10

Ahoj, když jsme si pořizovali naší Almu, veterinář nám doporučil granule pro štěňata velkých plemen. Říká se, že by štěňata měla mít kvalitní granule, hlavně kvůli kostem a kloubům, už proto, že hodně rychle rostou. Zezačátku jsme kupovali Pro-plan Large breed nebo Eukanubu. Jsou sice dražší, ale nám se vyplatilo, Alma, dnes tříletá, krásně narostla a netrápily jí problémy s kulháním (jistě dáno i geneticky).
Návštěvník

RE: psí granule

Příspěvekod rere » úte 25. srp 2009 18:19:59

ahoj koupila sem si knizku o labradorech a byla sem se i divat na stenatka labradoru.zajimalo by me proc nekdo prodava pejsky treba za 500kc a jiny zase za 4000kc,kdyz ani jedni stenatka nemaji pp nebo nejsou cistokrevna???
rere

Příspěvekod Sparviero » úte 25. srp 2009 20:56:26

Když nemá pes PP, to neznamená,že táta s mámou a konečně i jejich potomci nejsou čistokrevní. Pouze z různých příčin nebyli uznáni jako chovný pár.Jinak co se týká ceny, tak labrador s PP se cení od cca 4.000 - výše. Pokud chcete psa na další možný chov,je nutné aby měl PP + další potřebné náležitosti. Pokud chcete psa "jen" jako kamaráda,tak je to fuk.
Sparviero

Příspěvekod Návštěvník » stř 26. srp 2009 8:54:50

Ahoj, tak já mám Almu čistokrevnou, ale bez PP. Pořizovali jsme si jí pro radost, ne na chov, takže průkaz původu nepotřebujeme. Přikládala jsem teď její fotky, tak můžeš na ní podívat. Když si půjdeš pro štěňátko, měla by jsi mít možnost vidět oba rodiče, mohlo by se ti stát, že z krásnýho štěňátka ti vyroste místo labradora ořech :o)Mmj. já osobně bych se štěněti za 500 vyhnula.
Návštěvník

Příspěvekod rere » čtv 27. srp 2009 15:42:45

ahoj,pejska chci taky jenom pro radost ne na chov.mam zamluvene stenatko za 3500kc tak doufam ze mi z nej vorech nevyroste.oba rodice jsem nevidela jenom jeho mamcu,je moc hezka.mela bych si pro nej jit pristi ctvrtek,moc se tesim....
rere

Příspěvekod Sparviero » čtv 27. srp 2009 16:34:54

Dobrý den. Pokud chcete opravdu labradora, tak poviností a slušností prodávajícího je - vás seznámit od jakých rodičů (prokazatelně) je ( na barvě nezáleží)a štěně musí být odčervené a oočkováné. Částka za labradora bez PP : 3500.-je tak na hranici. PŘEJI VÁM I PEJSKOVI HODNĚ DLOUHÝ A PĚKNÝ ŽIVOT.
Sparviero

Příspěvekod Návštěvník » pát 28. srp 2009 8:52:35

Tak já bych se na tvém místě nebála, já mám Almu čistokrevnou bez PP za 3000.- Majitel nebyl množitel, jen chtěl asi jako každý pejskař štěňátka. Štěňátko si užij, hrozně rychle rostou a je to ten nejúžasnější společník. Tihle psi milujou lidi i děti, s mým 6ti letým synkem jsou bezva dvojka :o)) Tak hodně štěstí a těším se na fotečky!!!
Návštěvník

Příspěvekod Sparviero » pát 28. srp 2009 13:15:49

Psa si má člověk pořizovat s ROZVAHOU !!! Pes nesmí být hračkou !!! Ohledně zachování dobrých vlastností u labradorů je nutné zajistit aby fenka i pes (máma-táta)měli PP. Tím však nechci tvrdit,že je to špatně pokud tomu tak není . Přesto bych preferoval psa(štěně) s PP.
Sparviero

Příspěvekod rere » sob 29. srp 2009 14:17:32

jeste se chci zeptat,psala si ze tvuj pejsek po granulich pedigree zvracel,ja mam pro meho nachzstany taky pedigree tak doufam ze mu spatne nebude...
rere

Příspěvekod Návštěvník » ned 30. srp 2009 20:25:15

Tak to nebylo nejspíš značkou, ale tím, že granule polykala celé. Teď jí granule trochu nadrtím a nezvrací.Určitě se vrátím zpátky ke své značce. A jestli ti můžu doporučit, kup svému štěňátku granule pro štěňátka velkých plemen, rychle rostou a potřebujou správnou výživu pro kosti a klouby.
Návštěvník

PředchozíDalší

Zpět na Psí plemena