Boloňský psík (Bolognese)
Příspěvek: 1
• Stránka 1 z 1
boloňský psík
Boloňský psík je velice inteligentní a učenlivý pejsek,který díky své veselé povaze je vhodný jako přírodní antidepresivum.Jeho srst je kadeřavá a bez podsady,struktury vlasu a nelínající pročež je vhodný i pro alergiky.Je to opravdu milý společník.
- Miroslava
RE:
Ahoj Kubi. Nevěš hlavu! Řekni rodičům, že si na něj rád ušetříš. Navíc, že je to milý, nenáročný pejsek. Navíc jeho srst nelíná a tak nenadělá ani nepořádek. Navíc je čistotný a klidný (tím myslím, že není agresivní). Do bytu nebo rodinného baráčku se skvěle hodí i pro děti s alergií. Jen to nevzdávej. Vybral jsi si dobré plemeno. Navíc jim řekni, že když ho nebudou chtít s PP, tak vyjde opravdu levně. Musíš jim slíbit, že se o něj budeš starat a chodit pravidelně na procházky. Tak hodně štěstí.
- Katka
RE: krmivo
roční psi jsou jeste porad stenata. krmivo junior. k 2 letemu diteti se velmi hodi, jsama mam tu zkusenost
- jana
RE: krmivo
nestracejte hlavu, nasi mi taky nechteli koupit psa, ale slibila jsem jim, ze budu pomahat v domacnosti a ze se o nej budu starat. nasi mi to povolili s podmínkou ze to bude z myho kapesnýho.:-)
- januska
Příspěvek: 1
• Stránka 1 z 1