Čivava (Chihuahua)

Diskuze o jednotlivých psích plemenech

...........

Příspěvekod Bibi » pát 31. říj 2008 0:35:49

krasny nadherny prekrasny jedinecny roztomily kouzelny sladky stvoreni boze ja se zblaznim jsou to andilci jeeeeeeee prala bych si ho ,ale muj pritel o tom nechce ani slyset ...ach jo....:-(
Bibi

RE: ...........

Příspěvekod Zuzianas » pon 03. lis 2008 15:43:42

Bibi vyhod´přítele,a kup pejska!!!po zkušenostech vim že pes ti bude věrny po celí život.Narozdíl od přítele!!!...:-)
Zuzianas

RE: ...........

Příspěvekod verinnka » stř 12. lis 2008 22:07:39

je možné,že by se čivavě nepostavili uši?mám 4 měsíční čivavku a nestojí jí uši,mám obavu aby se jí postavili.Díky za odpově'ď.
verinnka

šilhání

Příspěvekod Dáda » čtv 13. lis 2008 17:13:27

Ahoj máte někdo zkušenost se šilháním štěněte čivavy? Doslechla jsem se, že šilhání je špatnou funkcí mozku. Uvítám jakoukoliv radu. Předem děkuji
Dáda

uši

Příspěvekod Lenka » pon 15. pro 2008 15:42:05

Ahojky, mám nádherné dlouhosrsté štěňátko čivavi. Má 4 a půl měsíci a také ji nechtějí stát ouška. Může mi někdo poradit co s tím. Děkuji
Lenka

RE: uši

Příspěvekod marenkatp@seznam.cz » úte 16. pro 2008 19:21:08

Ahojky,že nestojí ouška,může být geneticky dáno,sama mám dlouhostr.čivavu a nestálo mu jedno ouško,výborné zkušenosti mám s vylepováním oušek,nebo jednoho ouška.Bud to můžeš udělat sama,nebo poprosit veta a pak to opakovat do té doby,než uši budou stát.Na 90% Ti garantuji,že pokud budeš trpělivá a budeš vylepovat,auška budou stát.Stačí jeden měsíc,poznáš to vždy po rozbalení ouška,jestli už samo stojí.Pak už stačí jednou denně promasírovat rukou směrem nahoru a je vše \OK.pOKUD TO ZVLÁDNEŠ SAMA,troufneš si na to,napiš mi a já Ti pošlu návod jak na to.Hodně štěstí
marenkatp@seznam.cz

Příspěvekod Lenka » stř 17. pro 2008 12:40:56

Mockrát děkuji za odpověď. Jestli by jsi mi mohla poslat nějaký návod jak na to, byla bych ti moc vděčná. Nevím totiž jak se taková ouška podlepují. Do teď jsem měla vždy pudlíky no a u těch jsem nic takového řešit nemusela, mají zase jiné problémy. Ještě jednou děkuji. Lenka
Lenka

Příspěvekod kadlecovazz@seznam.cz » úte 30. pro 2008 0:37:29

Dobrý den,tuším,že mi můžete poradit...?Chci kupovat Čivavu, je lepší koupit pejska,nebo fenečku?Máme 5ti letého chlapce a nevím,zda se pejsek nebude chtít vyřádit postupem času třeba na jeho hračkách,nebo jak se vlastně u obou pohlaví projevují sexuální pudy?Děkuji za vaše názory a rady, nebo alespoň doporučení, na koho se obrátit. Zuzka
kadlecovazz@seznam.cz

Příspěvekod Jana » sob 28. úno 2009 22:53:02

Máme čivaváka a skutečně "řádí" se svojí plyšovou hračkou už asi od 5 měsíců. Ovšem stejně nevím, nevím, jestli je čivava to pravé k tak malému dítěti...
Jana

Příspěvekod Milena » úte 28. črc 2009 18:00:32

já pořídila mému synovi 4letému a vše je ok,jsou na sebe fixovaný,ale jak,neudělají krok bez sebe,záleží jak malého vedete,já memu vše vysvětluji a došlo to až tam,že malej určuje kdo si malou pohladí,hlídá ji,že když malá spí,nesmím luxovat-koukat telku....má ji moc rád,jo říká se čivava né k dětem,ale zaleží na rodiči,jinak fenky i kluci si berou hračky na hrátky,ale dá se to,mám tu pejska na hlídání a je slušný neznačkuje nebere plyšáky-pač mu je nedávám a je klid,ani na naší fenku neskáče,už je tu 14dní,za týden jde zpátky k paničce
Milena

Zpět na Psí plemena