Potravinová nesnášenlivost - krmení

Zdraví, nemoci a správná strava pro pejsky

Potravinová nesnášenlivost - krmení

Příspěvekod SimonaStaň. » stř 14. srp 2019 21:50:27

Ahoj, ahoj! Mám tu někoho, kdo má u pejsků zkušenosti s potravinovou nesnášenlivostí? S naším nejmladším poslední dobou docela bojujeme skrz krmivo a poměrně dlouho nám trvalo, než jsme vůbec našli vhodné granule, co by mu zároveň i jely. Teď jsou pro nás automaticky na řadě odměny a tak se obracím prvně radši na vás, jelikož věřím, že se určitě nějaké tipy najdou.
SimonaStaň.
 

Re: Potravinová nesnášenlivost - krmení

Příspěvekod Kajka5 » čtv 15. srp 2019 22:05:38

Zdravím, a jakou značku máte granulek? Ony většinou tyto varianty mívají jak u granulek, tak i u odměn, tak zkuste mrknout na nějaké jejich ofiko stránky.
Kajka5
 

Re: Potravinová nesnášenlivost - krmení

Příspěvekod SimonaStaň. » pát 16. srp 2019 8:10:12

Ano, to jsem samozřejmě vyhledávala, ale bohužel měli jen granulky, jinak bych samozřejmě zůstala u stejné značky, ale děkuji za tip.
SimonaStaň.
 

Re: Potravinová nesnášenlivost - krmení

Příspěvekod Pepinak » sob 17. srp 2019 9:01:11

U nás za poslední dobu rozhodně nejlepší zkušenost s Brit Functional snacky. Pro pejsky, kteří to mají s stravou složitější jak kvůli stáří, tak právě i co se těch p. intolerancí týče, jsou úplně nezávadné a za našeho pesana mohu jen a jen potrvdit, navíc mu chutnají a určitě budeme kupovat nadále.
Pepinak
 

Re: Potravinová nesnášenlivost - krmení

Příspěvekod Paja127 » ned 18. srp 2019 10:05:20

Naše Lily sice žádné problémy s krmivem nemá, takže to nemohu posoudit, ale obecně rozhodně také doporučuji všema deseti. Zdravé, chutnají jí a nestojí moc… u nás pecka!
Paja127
 

Re: Potravinová nesnášenlivost - krmení

Příspěvekod Karolina K. » pát 30. srp 2019 17:39:32

Dobrý den,
určitě zálěží, na co má váš pejsek alergii, nicméně bych volila nějaké co nejvíc "masíčkové" pamlsky, kde se ve složení neukryjí obiloviny, sója, kuřecí... :) napadá mě losos? Toho jsme zatím zkoušeli od Brit Lets Bite, jsou to celé kousky masa. Mrkněte, myslím, že mají víc druhů... Asi budete muset zkrátka ozkoušet, co mu v bříšku nebude dělat neplechu...
Držím palce, ať najdete, co pejskovi sedne!
Karolina K.
 


Zpět na Zdraví a výživa

cron