Snové víkendy s mazlíčky

Výstavy, výlety a další psí akce

Snové víkendy s mazlíčky

Příspěvekod PenzionLucie » stř 09. říj 2013 12:56:28

Pozvánka na sobotní seminář
určený pro milovníky Yorkshirských teriérů

Vážení milovníci chlupatých pokladů, srdečně Vás zveme na sobotní seminář, který se bude konat v nádherném prostředí Krkonošského národního parku ve Velké Úpě.
Pod vedením kvalifikovaného psího znalce se dozvíte, jak se svým malým společníkem nejlépe zacházet, jak předcházet konfliktům a zlozvykům, kterak na něj při jeho zušlechťování, co víte i nevíte o krmení a veterinární minimum.

Naše psí konzultantka Vám pomůže více poznat psychickou stránku Vašeho psa.

Seminář Yorkshirský teriér aneb motorová myška se koná v Penzionu Lucie 19. 10. 2013 od 9 -13 hod. a od 15 – 18 hod. následuje volná diskuze pro zodpovězení Vašich otázek.

Program:
pátek - příjezd do penzionu vlastní dopravou max. do 18 hod., večeře v 19. hod., večerní seznámení s Vašimi čtyřnohými členy rodiny, diskuze s naší psí poradkyní... něco k pití...

sobota - snídaně mezi 8 – 9 hod., dopolední seminář na téma koupání, stříhání, krmení, výchova a zábava pro vašeho pejska, oběd a odpolední procházka po okolí, večeře v 19 hod a večer plný zábavy nejen pro čtyřnožce...

neděle - snídaně mezi 8 – 9 hod., dopolední nauka o výcviku malých studených čumáků, oběd a přípravy na odjezd, v 15 hod. soutěž o nejoblíbenějšího psíka a předání ceny, rozloučení s čeníšky a předání malého suvenýru. Ukončení akce se plánuje nejpozději kolem 16:30.

Na tyto akce Vás zve Penzion Lucie. Cena za jednu osobu s polopenzí je 1.200,- Kč na daný termín (sleva 200,- Kč za každou další osobu na jednom pokoji) + 500,- Kč za 1 psa (za dalšího psa jednoho majitele 400,- Kč). Možnost dokoupení obědů na místě.

Prosíme, nezapomeňte vzít s sebou očkovací průkazy a nezbytné vybavení pro vaše mazlíky včetně stravy pro ně. Máme pouze omezený počet míst.

Kontakt: Pavlína Ryzáková - Penzion LUCIE, tel: 774 888 942 http://www.penzionlucie.com
PenzionLucie
 
Příspěvky: 1
Registrován: stř 09. říj 2013 12:31:32

Zpět na Psí akce