Yorkšírský teriér
Srst
Dobrý den, chci se zeptat zkušených chovatelů, jak udržovat srst 4měsíčního štěněte Jorka.Denně srst pročesáváme a stejně se mu dělají uzlíky, které se i při jemném kartáčování vytrhávají. Máme ho ostříhat? Raději bych ho zatím nechala bez ostříhání. Srst má jemnou, hustou, polovlnitou, asi jen 5cm dlouhou.Děkuji
- Maki
RE: Venčení
Také jsem naučina našeho Yokiho 4měsíce na podložku.Nyní je velký problém s odnaučením,ikdyž chodíme často venčit,vždy si poklad přinese domu.
- Dana
RE: Zbarvení štěnatka
Náš pejsek má 4měsíce,váží 3,10kg je bez PP,rodiče jsme viděli,také měl na hrudi bílou skvrnu,nyní je ostříhaný,skvrna je pryč a je šedobéžový.Ta paní Blanka at si TRHNE.takový výrazy nás nerozhodí.Stejně jsou to naše zlatíčka.
- Dana
RE: Srst
Pejska nestříhejte, každý den česejte,ale opatrně a uzlíky netrhat. Než ho začnete česat, tak si ho nastříkejte rozčesávačem. Já mám vyzkoušený od Khara Magic Liss stojí kolem 400,- dlouho vydrží, hodně voní. A nebo chovatelka mi poradila lacinější formu Shauma kondicionér ve spreji, ale asi ho ztahují z prodeje a já ho ještě nikde nesehnala, ostatní drogeriové věci ale nepoužívat mastí. Koupejte šampón a kondicionér. A srst má být rovná.
- Jitka N.