Yorkšírský teriér
puchýřky a dvojitá řada zubů
Dobrý den, mám ročního yorka a cca od 6 měsíce se mu dělají puchýřky na břiše, které sice zmizí, ale do druhéhio dne se mu zse objevíveterinář nám řekl,že to nic není a zmizí to, nebo to prý může být nějaká alergie. Nemáte stím někdo také zkušenost? A ještě jedna otázka, nevypadaly mu první zuby a narostli druhé, má to jenom u špičáků, prý na to yourkšíři dost trpí.
- sarka
RE: Chování
Ahojky pejsek se narodí s dlouhým ocáskem, pak záleží na chovateli jestli bude kupírovat ocásek.Někteří jedinci jsou uštěkaný , jiný se bojí, agresivní ne, alespoń já jsem s tím neměla nikdy zkušenost.Nejlepší je pejska seznamovat pořád s lidmi , pak je jedinečný , já mám doma dva , ani jeden neštěká, nekouše a není agresivní, jsou moc přítulní, ke každému.
- Jitka
RE: puchýřky a dvojitá řada zubů
Ahoj zuby určitě konzultovat s veterinářem, nejspíš to vypadá na trhání. Chceto prostě od mala dávat štěnatům něco na kousání.věčinou to bývá zanedbání péče , i když u Vás to nemusí tak být, někdy je silnější příroda.
- Jitka
RE: STRIHANI
Já začínám od 6 týdne do 6 měsíce, záleží na tom jak rychle se uši postaví , když už stojí tak je to zbytečné.Na odpověd jak často je jediná , jak často je zapotřebí, asi tak zhruba jednou za 14 dní. Jinak stříhaní celkové provádím od 4-5-měsíce.
- Jitka
papání :-)
Ahoj, chci se zeptat, jestli pedegree a best choice jsou vhodné granule pro 2 měsíční jorkšírku a jestli je namáčíte?? díky za odpověď
- Markishka