Labradorský retrívr

Diskuze o jednotlivých psích plemenech

RE: nemoc

Příspěvekod Sparviero » stř 09. pro 2009 17:58:19

Dobrý večer.
Opravdu nevím kolik by vyšetření stálo, rozhodně však bude levnější než samotná léčba. Já vím,že každý nemá dost peněz,ale na druhou stranu váš pes určitě stojí zato. Něco si pro sebe odepřete, nějaká koruna se ušetří a bude na léčení pejska.Dělal jsem to také tak. - Nemůžete ho nechat ve štychu.Z celého srdce přeji vašemu pejskovi,aby vše dobře dopadlo.
Sparviero

RE: nemoc

Příspěvekod Pacosi13 » stř 09. pro 2009 19:41:10

Ja dekuji Vam za radu moc jste mi pomohl a o Britecka se postaram i kdybych nemel jist ja... Moc dekuju ... je to jediny tvorecek ktery vi ze ho mam nejradeji je to muj MAZLIK a jeste jednou dekuji
Pacosi13

váha

Příspěvekod martina » ned 13. pro 2009 15:39:03

Dobrý den, mám sedmiměsíční fenku a váží 17 kg, zdá se mi to málo. Granule máme Nutram. Nevíte někdo kolik by asi měla fenka v tomto obdí vážit? Děkuji
martina

RE:

Příspěvekod roman » ned 13. pro 2009 17:28:31

Dobrý večer.
Děkuji za dobrou radu.
roman

RE: váha

Příspěvekod Sparviero » ned 13. pro 2009 19:31:36

Dobrý večer.
Dospělý pes by měl vážit 25-35 kg. Myslím,že vaše fenka nemá špatnou váhu.
Sparviero

Příspěvekod rere » úte 15. pro 2009 21:17:20

ahoj moje fenka Nela ma dnes pět mesicu a sama sem zvedava kolik vazi....napisu zitra,zatim čauky R.
rere

Příspěvekod rere » úte 15. pro 2009 21:41:58

jeste se chci zeptat nevite jestli bude nejaky sraz labradoru v okoli Brna nebo Breclavi?dekuji R.
rere

agresivita?? Bojacnost??

Příspěvekod Pavlina » úte 15. pro 2009 23:17:05

Vidim ze mate zpozta zkusenosti,muzete mi nekdo poradit?
Mame cernou krasnou labradorku bez PP jsou ji 4 roky ,pred 5 dny jsme ji poridili kamaradada ,stene pejska hnedeho labradora,jelikoz jsou to vyjmecni plemena.
Fenka reaguje dost ostre ,staci ze maly jen projde a ona ceni tesaky a vrci ac ji prcek nic nedela.
Po 4 dnech si na ni zacal dost dovolovat ,steka a vrci na ni ,je mu teprve 7 tydnu ,je dost drzy ,ona se po nem nekolikrat ohnala ale on za dve vteriny zacne znova.Mluvila jsem s jednou odbornici ,ktera se venuje labradorum a ta mi rikala ze pokud fena ceni tesaky na stene neni to dobre ,mame ted zapeklitou situaci ,chceme si maleho nechat ,ale zaroven se bojime aby ho nepokousala nejak vazne ,a aby se z toho nezblaznila.Porad se u nas fenka schovava jako by se ho bala ..venujeme ji vetsi pozornost nez kdykoliv ,to byla rada od pani se ktrou jsem to probirala.Ale po tydnu porad stejne ,mate nekdo zkusenost?? Poradte co delat ,dekuji moc predem
Pavlina

RE: agresivita?? Bojacnost??

Příspěvekod Sparviero » stř 16. pro 2009 0:40:16

Dobrý večer.
Labradoři jsou nekonfliktní a neagresívní psi.Je však možné,že vaše fenka se prostě bojí,že ztratí vaší přízeň a ve štěněti vidí konkurenci.Měla už svoje štěňata?
Sparviero

RE: agresivita?? Bojacnost??

Příspěvekod Pavlina » stř 16. pro 2009 1:03:45

Nemela svoje stenata myslite ze to ma nejake reseni¨'?
Pavlina

PředchozíDalší

Zpět na Psí plemena