Německý ovčák

Diskuze o jednotlivých psích plemenech

Povel ŠTĚKEJ

Příspěvekod Ivana » pon 23. srp 2010 16:52:56

Dobrý den,chtěla bych se zeptat jak mám mojí fenku NO naučit povel štěkej :-) na internetu píší, že mám pejska rozdráždit třeba hračkou nebo pamlskem a až začne štěkat mám říkaj povel štěkej, tohle jsem už hodněkrát zkoušela,ale i tak se to fenka nechce naučit,prostě ani neštěkne.. když řeknu štěkej běží k plotu a rozhlíží se jestli někdo jde a pokud ano začne na něj štěkat, ale jakmile jí řeknu sedni a štěkej tak to nechce, prostě se jí nechce jentak štěkat, když už, tak na něco, ale na povel mi to prostě nechce udělat mrška :-D jinak se učí velmi rychle zvládá už zpoustu povelů,ale tenhle ještě neumí..nevíte ještě někdo nějakou radu jak to pejska naučit kromě té hračky s tím pamlskem? Jinak fence je 11 měsíců, tak děkuji moc :-)
Ivana

RE: Povel ŠTĚKEJ

Příspěvekod 1234 » pon 23. srp 2010 18:37:45

Dobrý den Ivanko,to co píší na internetu je pravda ale ne na každého psa to funguje.Začala bych tím že bych zcela vynechala povel sedni vy jí chcete naučit povel štěkej a jestliže umí sedni do budoucna to není těžké spojit tyto dva povely.Jestliže vám nechce štěkat na hračku zkuste třeba s kamarádkou přítelem nebo prostě s někým aby vám jí přidžel na vodítku a vy se jí schovejte za strom nebo cokoli jiného a volejte na ní vykukujte ukazujte míček a jakmile stačí málo že štěkne následuje ohromná pochvala a pamlsek nebo míček podle toho co má ráda.Taky píšete že když jí řeknete štěkej běží k plotu a tam teprv začne štěkat a to je velice dobře.Běžte k ní vynechte ten povel sedni a jen jí opakujte TO JE DOBRE STEKEJ TO JE STEKEJ protože ona vám přece zaštěkala ne?i když teda odběhla k plotu.A až si budete jistá že fenka chápe to co po ní chcete můžete spojovat povel sedni štěkej atd...držím palečky
1234

RE: MOHUTNOST

Příspěvekod 1234 » úte 24. srp 2010 10:22:10

Tak ale 30 kg není málo dávejte si pozor aby vám zase nenabrala moc nebylo by to dobré na její vývin kostí.Určitě vám zmohutní do dvou let.
1234

jake granule (znacku) ?

Příspěvekod Pepa » úte 24. srp 2010 20:23:52

zdravim vsechny, mam nove 3 mesicniho pejska nemeckeho ovcaka (cistokrevny) a rad bych vedel jaky typ granuli si vybrat (za prijatelnou cenu)..zatim vazi asi 10 kg... mate nejake zkusenosti? rady? typy? za vse budu moc vdecny ..Dekuji
Pepa

RE: jake granule (znacku) ?

Příspěvekod 1234 » úte 24. srp 2010 21:54:56

Doporučuji BRIT CARE někam se podívejte a přečtěte si o nich něco mám s nima dobré zkušenosti. 12 kg cca 800kč
1234

Příspěvekod Pepa » stř 25. srp 2010 15:22:50

Dekuji za doporuceni.. Jake s nimi mate zkusenosti? Vyzivuji dobre klouby atd? Diky
Pepa

Příspěvekod 1234 » čtv 26. srp 2010 8:39:48

Mám dva psy roční fenku NO a pětiletého retrívra takkže jsem chtěla najít granule které by vyhovovali oboum abych doma nemusela mít dva druhy pytlů.Zkošela jsem čtyři druhy a pokaždé to jednomu nesedlo.Pak jsem zabloudila na nějaké stránky už nevím na jaké a tam psali že BRIT CARE se vyznačuje svým gypoalergením složením.To znamená že nevyvolává reakce třeba na průjmy matnou srst zápach z tlamy a zvracení což některé granule můžou způsobit.Jak jsem psala mám dva ty psy a oboum tyto granule sedly jak šitý na míru.Výživu na klouby a srst a tak celkově to samozřejmě má ale já stejně štěňatům odjakživa přidávala kloubní výživu třeba Gelacan koupíte ho v jakémkoliv zverimexu.Zkuste si tyto granule koupit uvidíte sám a poznáte to tak do měsíce jestli to štěněti vyhovuje.Ještě jsem chtěla napsat k tý ceně já nakupuji přes internet je to řádově o 300kč levnější.
1234

Dva psi a jedna fena

Příspěvekod Míša » úte 31. srp 2010 16:56:26

Dobrý den, doma mám dva NO fenu a psa... fena je stará 2 roky a pes 3 roky, chci si pořídit ještě jednoho psa ale jinou rasu, uvažuji o nějakém pasteveckém psu, takže ňákýho chlupatýho obra :-) chtěla jsem se zeptat jestli je to možné, abych měla dalšího kluka,kvůli mé feně, bojím se že je neuhlídám a budu mít nechtěná štěňátka, to že budu mít na zahradě dva samce to mi nevadí, vyberu si plemeno, které bude mít rádo společnost více psů, ale právě se bojím, aby mi neoplodnil fenku, fenka už měla jednou štěňátka a bude mít do budoucna určitě ještě spoustu dalších a řiká se že když fena má štěňátka s jinou rasou, tak ještě dalších 7 vrhů nebudou čistokrevná a toho se hlavně bojim. Dalšího pejska rozhodně chci, mám ráda když mám spoustu pejsků a můžu je rozmazlovat :-) a mít velkého obra jako např. pyrenejskýho mastina je můj obrovský sen.
Míša

RE: Dva psi a jedna fena

Příspěvekod 1234 » pát 03. zář 2010 8:09:56

Dobry den Miso,na to vam muzu napsat jedinou vec.Neporizujte si dalsiho psa pokavad na zahrade nebudete mit dostatecne zarizene kotce proto aby se nestalo ze vam jeden z nich fenku jednou nakryje nebo po dobu harani dejte fenku nekomu pohlidat.Jestlize nemate na zahrade kotce alespon jeden si nechte postavit aby jste tam mohla v tu dobu bud psy nebo fenu zavirat.
1234

RE: Dva psi a jedna fena

Příspěvekod Míša » ned 05. zář 2010 17:15:05

Nakonec jsem se rozhodla, že si nového psa koupím a nechám ho vykastrovat, bude to pro něj lepší, protože nebude mít stejně žádnou fenu, se kterou by mohl mít štěńátka a navíc budu mít jistotu, že nebude mít žádné silné hormony a tak se mi nebude prát s mým prvním samcem :-)
Míša

PředchozíDalší

Zpět na Psí plemena