Boloňský psík (Bolognese)

Diskuze o jednotlivých psích plemenech

RE: Koupě Boloňáčka

Příspěvekod hurting » ned 16. kvě 2010 22:14:05

Zdravím.Máme právě štěňátka.Jsou bez pp.Barva je černobílá a hnědá s bílými znaky.Cena se bude pohybovat kolem 3500 kč.K odběru budou za dva měsíce.Ve tvém případě se můžeme domluvit i na slevě.Je možné že i cena u rodičů rozhodne hurting@seznam.cz
hurting

Příspěvekod jana » úte 01. čer 2010 18:12:38

určitě si ho pořid,radeji fenku,do bytu idealni
jana

Peggy

Příspěvekod Radka » pát 11. čer 2010 13:08:07

Musím říct, že boloňášek je nejlepší společník, ten můj si našel mě.Před 6 lety jsem jela v autě kolem lesa, u cesty seděl maličký pejsek, ujela jsem ještě pár kilometrů a trklo mě, co tam asi dělá, otočila jsem auto, Zastavila, našla toho pejska a bylo mi do breku. fenečka co nevážila ani kilo a půl, odkousaný silon na krku, celá pokrytá ledem a od svrabu. Ale krásnější oči jsem před tím neviděla. Naložila jsem ji, operace pro přežití stáli hodně peněz. Když ji operovali střeva, protože je měla totálně v háji a já přišla domů, zvedla se z pelechu a i když nemohla na zadní, táhla je za sebou a plazila se mě přivítat.Od té doby je můj nejlepší přítel, veterinář odhaduje, že má tak 10 let a zřejmě se někomu nehodila na chov. První rok jen seděla a koukala, moc nereagovala. Dnes se mazlí,dělá blbosti,chodíme na cvičák a je se mnou i v práci.Ale jak říkám, za těma očima je duše nejlepšího přítele ne psa:)))
Radka

Příspěvekod Zdeněk » ned 13. čer 2010 10:35:02

Ahoj, tezko radit, ale pokud jsi psa mela slibeneho za ten gympl a ty jsi podminku splnila, tak ted by mel byt spleneny i ten slib...:-)
Zdeněk

Příspěvekod Lenka » pon 21. čer 2010 20:51:45

zdravím
mám problém s rozčesáváním pořád se mu tvoří tzv. dredy a vůbec mi to nejde rozčesat a to ho poctivě češu pořád jenomže ostříhat ho nemůžu do bonitace nemáte prosím nějakou radu jak ty dredy rozčesat?!
Lenka

Příspěvekod Návštěvník » pon 21. čer 2010 20:57:18

zdravím
prosím potřebuju poradit mám psíka pravidelně ho češu le tvoří se mu tzv. dredy nevím proč ale vůbec mi to nejde rozčesat a jelikož musím počkat do bonitace tak ho stříhat nemůžu prosím nevíte o nějakém prostředku nebo nějakým způsobem kt. bych to rozčesala
Návštěvník

rozčesávání

Příspěvekod Návštěvník » pon 21. čer 2010 20:59:51

zdravím
potřebuju poradit pravidelně ho česám ale tvoří se mu tzv. dredy které nemůžu vůbec rozčesat a ostříhat ho kvůli bonitaci nemůžu prosím poraďte
Návštěvník

RE: rozčesávání

Příspěvekod Lenka » stř 30. čer 2010 9:46:52

www.profikosmetika.cz a někdy i krmivo jemní srst .
Lenka

RE:

Příspěvekod Andreinna » pon 23. srp 2010 15:17:56

No tak bych rekla, že jedinej, kdo je tu labilní a hloupý je tady "sef"...
A je vcelku možný, že tento neinteligent (popřípadě neinteligentka) je dost dobře sám hnusný, nehygienycký a nemocný (přinejmenším psychicky určitě)...
Andreinna

RE: Peggy

Příspěvekod Návštěvník » stř 06. říj 2010 18:04:11

Jste úžasná..
Návštěvník

PředchozíDalší

Zpět na Psí plemena