Čivava (Chihuahua)
Příspěvek: 1
• Stránka 1 z 1
...........
krasny nadherny prekrasny jedinecny roztomily kouzelny sladky stvoreni boze ja se zblaznim jsou to andilci jeeeeeeee prala bych si ho ,ale muj pritel o tom nechce ani slyset ...ach jo....:-(
- Bibi
RE: ...........
Bibi vyhod´přítele,a kup pejska!!!po zkušenostech vim že pes ti bude věrny po celí život.Narozdíl od přítele!!!...:-)
- Zuzianas
RE: ...........
je možné,že by se čivavě nepostavili uši?mám 4 měsíční čivavku a nestojí jí uši,mám obavu aby se jí postavili.Díky za odpově'ď.
- verinnka
RE: uši
Ahojky,že nestojí ouška,může být geneticky dáno,sama mám dlouhostr.čivavu a nestálo mu jedno ouško,výborné zkušenosti mám s vylepováním oušek,nebo jednoho ouška.Bud to můžeš udělat sama,nebo poprosit veta a pak to opakovat do té doby,než uši budou stát.Na 90% Ti garantuji,že pokud budeš trpělivá a budeš vylepovat,auška budou stát.Stačí jeden měsíc,poznáš to vždy po rozbalení ouška,jestli už samo stojí.Pak už stačí jednou denně promasírovat rukou směrem nahoru a je vše \OK.pOKUD TO ZVLÁDNEŠ SAMA,troufneš si na to,napiš mi a já Ti pošlu návod jak na to.Hodně štěstí
- marenkatp@seznam.cz
Dobrý den,tuším,že mi můžete poradit...?Chci kupovat Čivavu, je lepší koupit pejska,nebo fenečku?Máme 5ti letého chlapce a nevím,zda se pejsek nebude chtít vyřádit postupem času třeba na jeho hračkách,nebo jak se vlastně u obou pohlaví projevují sexuální pudy?Děkuji za vaše názory a rady, nebo alespoň doporučení, na koho se obrátit. Zuzka
- kadlecovazz@seznam.cz
já pořídila mému synovi 4letému a vše je ok,jsou na sebe fixovaný,ale jak,neudělají krok bez sebe,záleží jak malého vedete,já memu vše vysvětluji a došlo to až tam,že malej určuje kdo si malou pohladí,hlídá ji,že když malá spí,nesmím luxovat-koukat telku....má ji moc rád,jo říká se čivava né k dětem,ale zaleží na rodiči,jinak fenky i kluci si berou hračky na hrátky,ale dá se to,mám tu pejska na hlídání a je slušný neznačkuje nebere plyšáky-pač mu je nedávám a je klid,ani na naší fenku neskáče,už je tu 14dní,za týden jde zpátky k paničce
- Milena
Příspěvek: 1
• Stránka 1 z 1