Pekingský palácový psík
Příspěvek: 1
• Stránka 1 z 1
Pekinez
Mam pekineze(Nelinku) od mych 6 let a musim rict ze sem necekala ze se dozije mych 20-ti let... I pres to ze jí je 14 let a uz moc dobre nevidi tak jí nohy slouzi celkem dobre.. Ale nejradsi se jen tak vyvaluje na slunicku..az kdyz ho nechate ostrihat bude vam urcite vdecna,to má v sobe hned vic energie;) Je to skvela kamaradka ktera by pro svy blizky udelala snad cokoliv,je to verny a hravy pejsek..Doporucuju..
- Šárka
RE: Pekinez
mela jsem fenku pekineze 16 a pul roku apouze posledni 3 mesice zacala mit problemy ,hrava byla taky ,ale docela vztekla,krome panicky se dokazala ohnat po kdekom
prazto je to pejsek k pomilovani
prazto je to pejsek k pomilovani
- zdena
- Návštěvník
Jekot,křik,
Mám částečně už hluchou pekinézku 12let, je to veliký mazlíček miláček,slyší jen na ostré tleskání do dlaně, ale zato umí perfektně jěčet, řvát atd., nevím jak to popsat.Nesmím se oddálit třeba jen do obchodu, poněvadž mne pak tímto jekotem vítá a není k utišení a ta mladší se už k ní přidává.Znáte někdo nějaký "FÍGL" jak ji to mám odnaučit.Vezmu ji do ruky, chovám a dokud nechce sama, tak nepřestane.Začíná si tím i vynucovat noční pozornost, že chce mě a popř. i ven vyvenčit ráno cca ve 3 hod.Děkuji JB
- Jaroslava
RE: Jekot,křik,
Stejný problém mám se 14 letou fenkou lvíčka. Začalo to, když se jí začal zhoršovat sluch a čím míň slyší, tím víc ječí. Návraty odkudkoliv řeším tím, že se na ni vrhám jako první a bouřlivě se s ní vítám a mazlím, dokud mě nemá dost. Taky se v noci chodíme podívat ven na hvězdičky.Ještě stěstí že pekinézka nemá sklon ji napodobovat.
- Milada
Příspěvek: 1
• Stránka 1 z 1