Zjistí někdo co je to za rasu?
• Stránka 1 z 1
Zjistí někdo co je to za rasu?
Teta má pejska co ho našli přivázaného v lese u stromu.. Už ho mají doma přes rok, ale nejsme si jistí rasou. Poznáte někdo prosím podle fotky o jakého pejska se jedná? Moc děkujeme předem

- solonka
Re: Zjistí někdo co je to za rasu?
Dobrý den,
jedná se o křížence všeho možného, ale bude tam labradoodle zkus te se podívat na google, tam jsou obrázky. :D
jedná se o křížence všeho možného, ale bude tam labradoodle zkus te se podívat na google, tam jsou obrázky. :D
- chrt55
Všeho možného možná :-) ale nechce se mi věřit, že by někdo v lese uvázal u nás tak vzácné plemeno jako je labradoodle.
- Anna
Labradoodle je pudl + labrador. Tenhle pejsek nemá podle mě z labíka nic :) Pudlík by v tom mohl být..ale řekla bych že je to prostě krásný český voříšek :))
- Ter
JJ je to kříženeček měli jsme podobnou mám ji na profilu v na seznamu taktéž pod debri
- debri
No maltezáček to být nemůže jelikož maltezáček je přenašečem černého genu takže všechna jeho křížení končí černým psem
- Ter
Hmm-nemá v sobě i něco z teriéra?Ty chlupy na tlamě by snad mohli poukazovat,ovšem není to jediná rasa s takovou tlamkou.Asi je v něm i pudl,ale jaký,těžko zjistit z foto,mj.není vidět ocásek.Osobně si však myslím,že rasa není vše :)Mám křížence NO a Slovenského kopova(ohař) a docela si užíváme-i vzdor tomu,že byl jako štěně týrán.Pan Kipling napsal:,,Za život,jenž jsi se svým svázal,neseš odpovědnost,člověče" a mně je jedno,jestli je náš Rex čistej nebo ne-hlavně,že je to člen rodiny :)) Možná by pomohlo i srovnání s nějakým typizovaným předmětem,kvůli určení výšky.
- Erik
• Stránka 1 z 1