Malý hladkosrstý pinč

Diskuze o jednotlivých psích plemenech

Příspěvekod angel » sob 11. črc 2009 16:59:58

Docela mě mrzí že o tomto plemenu ví tak málo lidí. Většinou když jdu po ulici tak lidi říkají že je to velmi pěkný pejsek, ale přirovnávají ho ke krysaříkovi, popř. štěněti dobrmana( což je docela sranda, kolikrát i my s z lidí uděláme srandu a tohle jim řekneme, ale pak jim to vše vysvětlíme)
angel

Dotaz

Příspěvekod Terka » čtv 16. črc 2009 14:09:12

Poraďte mi jestli je lepší si pořídit trpasličího pinče fenku nebo psa. Nejsou psi více dominantnější než feny? Děkuji
Terka

RE: Dotaz

Příspěvekod jarda » pát 14. srp 2009 13:24:19

Máme doma jak fenku ,tak psa .Podle nás
je vhodnější fenka ,je více přítulnější,
k dětem přístupnější a více poslouchá což se o protějšku nedá říci.
jarda

Příspěvekod A.Š. » čtv 29. říj 2009 16:26:38

Dobrý den, my máme doma zase jen pejska a je velice přítulný,má 7 let a pořád je jako štěnátko..také uvažujeme o koupi kamaráda,ale nevíme zda ho náš miláček snese..
A.Š.

RE:

Příspěvekod Pavla Havlíková » stř 09. pro 2009 3:23:35

Jsme ve stejné situaci,my lidem říkáme ,že máme minidobrmana,chi,chi,
Pavla Havlíková

Příspěvekod Pavla Havlíková » stř 09. pro 2009 3:27:38

Nemohu tak moc posoudit,máme jen psa,ten je přítulný jak k dospělým,tak i k dětem,které nadevše miluje.
záleží taky na výcviku..
Pavla Havlíková

Příspěvekod Libuše » úte 25. kvě 2010 11:56:59

Já se taky pro fenku, máme doma pejska a ten je temperativní až až ,já si myslim že fenky jsou klidnější.
Libuše

Příspěvekod g.rejcka@seznam.cz » stř 09. čer 2010 14:00:19

Máme doma pejska a rádi bychom štěňátka, Bob je velice hodný a oblíbený mezi lidmi a tak bychom ho rádi nabídli ke krytí. Je mu už ale 8 let a nevím,jestli na to není už moc starý. A dále také hledám poslušnou fenečku na módní přehlídku. Ozvěta se popř na email. děkuji
g.rejcka@seznam.cz

RE:

Příspěvekod Isabella » ned 26. zář 2010 22:03:17

Ano s tímhle souhlasím.Je to tak krásné plemeno a zajímavé,jenže lidé o nich nevědí.
Isabella

Zpět na Psí plemena