biegl
• Stránka 1 z 2 • 1, 2
RE: rada
dobry den, my mame biglika uz 7 mesicu... je to opravdu divoke stenatko :D, chce to opravdu pevnou vuli... je to hodne tezke je vychovat, jsou opravdu tvrdohlavy. nejhorsi bylo pro nas naucit jej curat venku :D. Taky vsechno radi okusuji, tak si na to davejte pozor. Nejlepe schovat vse co by mohl znicit... mame fenecku, tak po prvnim harani se uklidnila a neni jiz tak divoka, nastesti... kdyby jste se chtela na neco zeptat, tak klidne :)
- Návštěvník
bígl
DOBRÝ DEN MÁME 6 MĚSÍČNÍHO BENA BÍGL JE TO HROZNEJ ROŠTÁK KDYŽ JSME S NÍM DOMA TAK NIC NEUDĚLÁ ALE JAK ODEJDEME TAK TU VYVÁDÍ STRAŠNÍ VĚCI VŠECHNY KYTKY NA PARAPETU SCHODIL TAKŽE NEMÁM ŽÁDNÉ KYTKY VŠE NA CO DOŠÁHNE JE JEHO SNAD PŘESTANE ALE NEVÍM KDY VENKU MUSÍME CHODIT NA VODÍTKU JINAK JE HNED FUČ ALE JE TO NÁŠ MILÁČEK MARTINA
- martina
RE: bígl
Dobrý večer, mi máme též bíglika 7 měsíců. Máme ho v bytě, v podstatě když nejsme doma tak ho necháváme na chodbě, knihovna, databáze dvd :-), apd. Tak 2 měsíce nám trvalo něž přestal kousat vše ... knihovna apd. Je potřeba reagovat okamžitě, nebo nejlépe jak začne na ni ostřit :-). Ale výborný kamarád, ale pozor jeho pániček musí být velmi akční !
- http://obchody-trebic.cz
Dobrý den.
Biegl se mi strašně moc líbí, a v brzké době si chci pejska pořídit, pohužel mě odrazují jeho vlastnosti, že není moc temperamentí, dělá si co chce, moc neposlouchá a z bytu mnohdy udělá kůlnu.... Z toho mám hrozný strach, když já jinak nevím, jaké plemeno si do bytu pořídit, líbí se mi spíše velcí, nebo střední pejci, malincí ne...Tak si nevím s tím bieglem rady, jeslti jo či ne.. když on je tak sladký a krásný, není ani moc velký....poraďte mi prosím na můj mail vanatko@centrum.cz
Děkuji!!
Biegl se mi strašně moc líbí, a v brzké době si chci pejska pořídit, pohužel mě odrazují jeho vlastnosti, že není moc temperamentí, dělá si co chce, moc neposlouchá a z bytu mnohdy udělá kůlnu.... Z toho mám hrozný strach, když já jinak nevím, jaké plemeno si do bytu pořídit, líbí se mi spíše velcí, nebo střední pejci, malincí ne...Tak si nevím s tím bieglem rady, jeslti jo či ne.. když on je tak sladký a krásný, není ani moc velký....poraďte mi prosím na můj mail vanatko@centrum.cz
Děkuji!!
- Nikola
dobry den, me rodice koupily bigla loni v listopadu a letos 15.srpna mu byl jeden rok a na konci dubna letosniho roku jsem se rozhodla ze snim budu chodit na cvicak a velmi se nam tam dari..i pan cvicitel nas chvali jak nam to jde.. ze zacatku klidne muzete chodit bez voditka, stenatko se vas bude drzet protoze bude v cizim prostredi.. ale az zacne blbnout a litat i po byte (dome) tk voditko a nebo co nejdriv zacit ucit PRIVOLANI!!!
- klara
• Stránka 1 z 2 • 1, 2