biegl

Diskuze o jednotlivých psích plemenech

RE: rada

Příspěvekod alena » čtv 19. srp 2010 11:46:59

prodávájí speciální sprej pro harající fenky,aby je psi neotravovali.
alena

Příspěvekod Alena » čtv 19. srp 2010 12:32:03

Jestli vám mužu poradit,pokavaď chcete biegla,nemáte stím to plemenem zkušenost,tak si poříďte fenku.Mám 2 letou fenku.doma je hodná nic nám doma nezničila.Venku je to horší,mají tendenci utíkat ale to vám uteče i jiný pejsek.Oni mají dobrý čuch.Potřebijí hodně chválit.jsou učenlivý ale déle jim to trvá co vlastně po nich chceme.jsou velice chytrý.
Alena

Příspěvekod adela » čtv 19. srp 2010 18:02:30

jestli mohu poradit.pokavad se povede že se vam venku vyčurá,tak jí hned hodně pochvalte a dejte jí třeba kousek piškoty.oni jsou hodně přes jídlo.až vám to udělá loužičku doma tak jí vemte za kuži na krku,čumák jí dejte k loužíčce že to nesmí a seknete jí novinama přes zadek.chceto trpelivost a chodit častěji ven,každé čuraní chválit a odmenit.mám 2 letou fenku.taky jsme si tím prošli.4mesíce jsme chodili každou pulhodinu abychom jí naučili povadlo se.tak že pevné nervy.taky rádi delají naschvali
adela

Biegl Monty

Příspěvekod Ladič » sob 16. říj 2010 21:42:13

Máme bigla 7 měsicu a jsme s nim strašně spokojeni i když je pravda vše co se zde piše.Je strašne temperamentní,všechno rozkouše,všechny kytky zlikvidoval,pokud neco necháte v jeho dosahu a nechate ho o samotě tak to mužete vyhodit:-) Ale s postupem času se uklidnuje a začina byt rozumějši.Pejska máme na dvoře kde je svým pánem,ale v bytě si ho nedokažu představit,to je na nový nabytek:-)Jinak je to mazel ktery vyžaduje hlavně vaši přítomnost.Mame dvě děti a nejvic se vyblbnou spolu.K jeho povaze,je docela tvrdohlavý a hodně chytrej až vyčuranej,když po něm něco chcete tak se dívá bokem jako že vás nevidí,ale když ma náladu tak poslouchá na slovo a dobrovolně.Doporučuju nechávat mu starý boty nebo něco na kousání aby se na tom vyřádil.
Ladič

RE: Biegl Monty

Příspěvekod Alenka » ned 17. říj 2010 18:32:36

A jak to máte s granulkama pro Biegla? Chtěla bych poradit, sešlo se vás tu docela dost. Krmila jsem teď jedno krmivo ale nevyhovuje nám, tak bych chtěla přejít na jiné. Psíkovi jsou 4 roky. Předem vám děkuji za ochotu a čas.
Alenka

Předchozí

Zpět na Psí plemena