Boloňský psík (Bolognese)

Diskuze o jednotlivých psích plemenech

boloňský psík

Příspěvekod Miroslava » pát 14. lis 2008 0:36:35

Boloňský psík je velice inteligentní a učenlivý pejsek,který díky své veselé povaze je vhodný jako přírodní antidepresivum.Jeho srst je kadeřavá a bez podsady,struktury vlasu a nelínající pročež je vhodný i pro alergiky.Je to opravdu milý společník.
Miroslava

Příspěvekod Kuba » pát 20. bře 2009 22:28:21

Dobry,den mamka s tatou mi nechtej koupit bolonskeho psika poradtemi co jim mam rict a bymi ho koupili
Kuba

RE:

Příspěvekod Michaela Šišková » čtv 23. dub 2009 13:48:09

Ahoj, naši mi ho taky nechtějí koupit, ale mám dovoleno si na něj šetřit z kapesného, dostávám 5 kč za jedničku, tak se zkus zeptat, jestli si na něj můžeš šetřit sama.
Michaela Šišková

RE:

Příspěvekod Katka » úte 02. čer 2009 14:00:57

Ahoj Kubi. Nevěš hlavu! Řekni rodičům, že si na něj rád ušetříš. Navíc, že je to milý, nenáročný pejsek. Navíc jeho srst nelíná a tak nenadělá ani nepořádek. Navíc je čistotný a klidný (tím myslím, že není agresivní). Do bytu nebo rodinného baráčku se skvěle hodí i pro děti s alergií. Jen to nevzdávej. Vybral jsi si dobré plemeno. Navíc jim řekni, že když ho nebudou chtít s PP, tak vyjde opravdu levně. Musíš jim slíbit, že se o něj budeš starat a chodit pravidelně na procházky. Tak hodně štěstí.
Katka

Příspěvekod ada » úte 09. čer 2009 21:41:58

dobrý den ja bych mocinky chtela b olonskeho pejska a le mama s tatou nechteji porad je premlouvam ale nejde je premluvit prosimvás poradte co mam delat ! naschledanou
ada

Příspěvekod Aneta Machulova » pát 19. čer 2009 19:06:17

dobry den moc se my tihle peskove liby jonom nevim kolik si na nej mam nasetrit nevim totis kolik takovy pejsek stoji poradite my prosim??..rodice my to sice nodivolili ale sem si jista ze za chvili povoli!!.. : )
Aneta Machulova

krmivo

Příspěvekod Klára » pon 29. čer 2009 21:30:09

Jaké krmivo je vhodné pro ročního psíka?
Je vhodný k dvouletému dítěti?
Klára

RE: krmivo

Příspěvekod jana » stř 15. črc 2009 20:05:32

roční psi jsou jeste porad stenata. krmivo junior. k 2 letemu diteti se velmi hodi, jsama mam tu zkusenost
jana

RE:

Příspěvekod januska » stř 15. črc 2009 20:10:51

ahoj anet, pejsek s pp muze stat pres 7000, ale bez pp ho mozna na internetu sezenes zadarmo. jo a k tem rodicum na mim dalsi prispevku.
januska

RE: krmivo

Příspěvekod januska » stř 15. črc 2009 20:14:26

nestracejte hlavu, nasi mi taky nechteli koupit psa, ale slibila jsem jim, ze budu pomahat v domacnosti a ze se o nej budu starat. nasi mi to povolili s podmínkou ze to bude z myho kapesnýho.:-)
januska

Další

Zpět na Psí plemena