Yorkšírský teriér
fena nebo pes
Dobrý den ,chtěla jsem se zeptat,chtěla bych si pořídit yorka,ale pořád vaham ,jesli fenku nebo psa,fenky jsou prý poslušnější a přítulnějši,a psi jsou většinou uštěkaný,nemáte zkušenosti,bydlím v paneláku a taky bych se chtěla zeptat,jestli se fenka musí připustit,slyšela jsem,že když se nepřipustí,že může dostat rakov.děkuji moc za odpověd
- Petra
Yorkšírek
Dobrý večer, chci se zeptat..
Koupili jsme si před 2 měsíci doufám, že tedy Yorkšíra ( a i když ne, máme ho rádi ).. Ale přejdu k věci..
Už, když jsme si ho vzali, tak měl 3 kg.
Nyní mu je 5 měsíců a má 4 kg.
I na délku je oproti jiným Yorkšírům větší. Máte někdo zkušenosti? Děkuji moc.
Foto kdyžtak zašlu.
BrejlaErik@seznam.cz
Koupili jsme si před 2 měsíci doufám, že tedy Yorkšíra ( a i když ne, máme ho rádi ).. Ale přejdu k věci..
Už, když jsme si ho vzali, tak měl 3 kg.
Nyní mu je 5 měsíců a má 4 kg.
I na délku je oproti jiným Yorkšírům větší. Máte někdo zkušenosti? Děkuji moc.
Foto kdyžtak zašlu.
BrejlaErik@seznam.cz
- Erik
RE: fena nebo pes
NECHCI URÁŽET MAJITELE FENEK YORKŠÍRŮ..
Fenka se musí od počátku začít učit. Fenka se více bojí, učůravá po bytě a často se klepe. Pes je statečnější zvykne si na nové prostředí během 2 dnů.
Nyní vlastníme Yorkšíra a jsme spokojeni.
Pro další info: BrejlaErik@seznam.cz
Fenka se musí od počátku začít učit. Fenka se více bojí, učůravá po bytě a často se klepe. Pes je statečnější zvykne si na nové prostředí během 2 dnů.
Nyní vlastníme Yorkšíra a jsme spokojeni.
Pro další info: BrejlaErik@seznam.cz
- Erik
RE: Yorkšírek
Ahoj taky mame dva jorky jednumu je necelej rok a vazi pres pet kilo,ale neni ani trochu tlustej ma takovy ja neqwim jak to rict spis jak slachovity telo ..... a je takovej delsi a taky vetsi taky nam tvrdili ze je to jork, ptala jsem se u veterinare a pry by to jork mel byt ,ale rikaji ze kazdy pejsek vypada trochu jinak takze se neda presne urcit jak ma jork vypadat pokud to neni vystavni pes
- Lenča
NEMOCI JORKŠÍRKŮ
Dobrý den, už nějakou dobu přemýšlím o koupi jorkšírského teriéra (fenky) a pořád slyším, že jsou náchylní k nemocem, že mají často onemocnění nohou a podobně. Nevíte tedy někdo, jak to doopravdy je?
- MEXX
Je to YORKŠÍR?
Dobrý den, chtěl bych se zeptat.. Nemám zkušenosti s chovem Yorkšíra ( mám teprve prvního Yorka ) a když jsem si ho bral před 3 měsíci, tak měl 3 kg ( a to měl 3 a půl kg.. )
Nevím, co si o tom mám myslet..
I na délku je velký...
Děkuji za odpověď.
Nevím, co si o tom mám myslet..
I na délku je velký...
Děkuji za odpověď.
- Erik