Yorkšírský teriér

Diskuze o jednotlivých psích plemenech

RE:

Příspěvekod Jitka N. » pon 14. zář 2009 22:20:23

Ahoj Mirko, doufám, že budeš spokojená se štěňátkem a díkyza odpověď. Ještě jestli se mohu zeptat, Ty jsi si byla pro pejska? A předpokládám, že na mazlíka a ne na chov, když jsi si ho brala už v 9 týdnu?
Jitka N.

fena nebo pes

Příspěvekod Petra » úte 15. zář 2009 16:59:42

Dobrý den ,chtěla jsem se zeptat,chtěla bych si pořídit yorka,ale pořád vaham ,jesli fenku nebo psa,fenky jsou prý poslušnější a přítulnějši,a psi jsou většinou uštěkaný,nemáte zkušenosti,bydlím v paneláku a taky bych se chtěla zeptat,jestli se fenka musí připustit,slyšela jsem,že když se nepřipustí,že může dostat rakov.děkuji moc za odpověd
Petra

RE:

Příspěvekod mirka » úte 15. zář 2009 17:38:51

Ahoj Jitko pejska mám jen jako mazlika ne na chov pejsek už chodi na plínku jsem áda že se mu to tak brzo daří už byl i sám doma chvili štěkal ale potom si lehnul a spal a byl potichu
mirka

Yorkšírek

Příspěvekod Erik » stř 16. zář 2009 20:01:48

Dobrý večer, chci se zeptat..

Koupili jsme si před 2 měsíci doufám, že tedy Yorkšíra ( a i když ne, máme ho rádi ).. Ale přejdu k věci..

Už, když jsme si ho vzali, tak měl 3 kg.
Nyní mu je 5 měsíců a má 4 kg.

I na délku je oproti jiným Yorkšírům větší. Máte někdo zkušenosti? Děkuji moc.

Foto kdyžtak zašlu.

BrejlaErik@seznam.cz
Erik

RE: fena nebo pes

Příspěvekod Erik » stř 16. zář 2009 20:05:17

NECHCI URÁŽET MAJITELE FENEK YORKŠÍRŮ..

Fenka se musí od počátku začít učit. Fenka se více bojí, učůravá po bytě a často se klepe. Pes je statečnější zvykne si na nové prostředí během 2 dnů.
Nyní vlastníme Yorkšíra a jsme spokojeni.
Pro další info: BrejlaErik@seznam.cz
Erik

RE: Yorkšírek

Příspěvekod Lenča » čtv 17. zář 2009 10:07:09

Ahoj taky mame dva jorky jednumu je necelej rok a vazi pres pet kilo,ale neni ani trochu tlustej ma takovy ja neqwim jak to rict spis jak slachovity telo ..... a je takovej delsi a taky vetsi taky nam tvrdili ze je to jork, ptala jsem se u veterinare a pry by to jork mel byt ,ale rikaji ze kazdy pejsek vypada trochu jinak takze se neda presne urcit jak ma jork vypadat pokud to neni vystavni pes
Lenča

Váha

Příspěvekod Lucíík » čtv 17. zář 2009 10:09:28

ahoj chtela bych se zeptat trdili mi ze pejsek bude maly chtela ybch se zeptat jestli ma nekdo v takovou vahou zkusenosti, 5 mesicu a ma 1,70 a chtela ybch vedet jak ldouho jeste poroste :-) dekuji
Lucíík

neposeda

Příspěvekod Ewa » čtv 17. zář 2009 12:21:28

zdravim vsechny. Mam 11 tydenni fenecku, je uzasna a moc ji mamy radi, ale rychle se u nas otrkala a nekdy mi pripada jak z"divokych vajec":-)je to mala certice...chci se zeptat, mate nekdo takovou zkusenost? jak na ni, aby se malinko zklidnila? Dekuji...
Ewa

NEMOCI JORKŠÍRKŮ

Příspěvekod MEXX » čtv 17. zář 2009 13:30:31

Dobrý den, už nějakou dobu přemýšlím o koupi jorkšírského teriéra (fenky) a pořád slyším, že jsou náchylní k nemocem, že mají často onemocnění nohou a podobně. Nevíte tedy někdo, jak to doopravdy je?
MEXX

Je to YORKŠÍR?

Příspěvekod Erik » ned 20. zář 2009 16:01:50

Dobrý den, chtěl bych se zeptat.. Nemám zkušenosti s chovem Yorkšíra ( mám teprve prvního Yorka ) a když jsem si ho bral před 3 měsíci, tak měl 3 kg ( a to měl 3 a půl kg.. )

Nevím, co si o tom mám myslet..

I na délku je velký...

Děkuji za odpověď.
Erik

PředchozíDalší

Zpět na Psí plemena